""
""

Mercedesova princeza ne sluša Volfa dok srozava Luisa!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.05.17. | 10:09

„Bolid ima DNK, ali se ponaša kao princeza željna pažnje“, reči su Toto Volfa koji takođe priznaje da ne zna kako su uspeli razvojno da nazaduju za samo jedan dan u Monte Karlu

Znalo se da Dajmler nema ideju kako da „W08“ bolid dovede u ravan sa Ferarijevim „SF 70 H“ vozilom na ulicama Monte Karla. To su, pa razume se lagano iskoristili Kimi Rajkonen i Sebastijan Fetel. Naravno, očekivano je bio i pad Luisa Hamiltona koji se teškom mukom popeo do sedmog mesta nakon starta sa 13. pozicije.
„Imam najpametnije stratege. Rekli su mi da je deseto mesto najbolji mogući rezultat koji možemo ostvariti. Ja sam ušao u trku s pozitivnim stavom i dao sam sve od sebe. Stvarno, stvarno sam srećan i zbog ovoga. Možda nisam pobedio u trci, pa ne mogu da kažem ni da sam uživao nešto posebno u njoj. Prvi deo je bio pomalo dosadan, kao i kraj. To je bilo zato što nisam mogao da pretičem“, rekao je Hamilton, a onda i dodao nešto dosta bitno s obzirom na njegovu sujetu u svakoj sitaciji u kojoj on nije prvi.
Ujutru sam se osećao užasno, a nisam ni spavao mnogo. Iskreno, sada mogu ovo da zaboravim i da krenem napred zbog bodova koje sam osvojio“, kaže Hamilton koji trenutno poprilično zaostaje za Sebastijanom Fetelom. Naravno, ni Mercedesu zbog toga ne cveta cveće, a rezultat svega je pad ekipe na drugu poziciju u šampionatu konstruktora. Tim poslom treba da se bavi Toto Volf.

Izabrane vesti


Može se reći da postoji određeni DNK u našem bolidu! Smatram da smo pokazali da on može da bude veoma brz u kvalifikacijama i u trci. Ipak, izgleda da se ponaša kao princeza željna pažnje da bi došla do toga“, rekao je Volf, a zaključak nećemo davati. Direktor Mercedesa je to učinio umesto nas.
„Mislili smo da znamo šta se dešava, ali kako smo uspeli da nazadujemo tokom vikenda, e to nam nije jasno“, reče na mahove potišteni Volf.

(Foto: Action Images)


tagovi

Formula 1Luis HamiltonMercedes AMG PetronasToto VolfVN Monaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara