Budite sa nama i sutra... I svakog drugog dana
Budite sa nama i sutra... I svakog drugog dana

MOZZART preporuke: Da ste na svaki stavili hiljadarku uzeli biste 138.300!

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.03.18. | 14:22

A za 1. april jedan baš poseban...

Primetili ste ih sigurno. Svakodnevno su na vašem omiljenom sportskom sajtu. Tiketi iz MOZZART-ove Specijalne ponude. Mi proberemo, vi procenite da li vas takva opklada interesuje. I danas ste imali priliku da vidite jedan. Niste? Možda bi trebalo. Jer upravo smo izračunali: ljubitelji sportskog klađenja koji su redovno pratili našu Specijalnu ponudu mogli su da u ovoj 2018. godini pristojno zarade.

Malo smo se potrudili, prelistali arhivu i utvrdili: od početka godine ponudili smo vam 77 posebnih tiketa, a 14 ih je bilo dobitnih. Na tih 14 dobitnih mogli ste da sa uplatom od 1.000 dinara po tiketu zaradite čak 138.300!

Izabrane vesti

I pre no što primetite da pričamo samo o dobitnim tiketima, evo da odgovorimo: da ste na svaki od tih 77 specijalnih tiketa u 2018. godini - dakle i na gubitne - uplatili po 1.000 dinara opet biste bili u plusu i to priličnom: 61.300 dinara!

Ako dalje nastavimo, doći ćemo i do podatka da ste na uplatu od 77.000 dinara mogli ne samo da vratite svoj novac nego i da kućni budžet oplemenite zaradom u visini od 80 odsto investiranog novca! Koja god da je bila uložena suma. Ko je krenuo i sa skromnijim ulozima mogao je polako da podiže granicu. Uostalom, prosečna kvota na tiketima iz Specijalne ponude iznosi 9,87 što otvara brojne mogućnosti za različite sisteme i kombinacije.

A ako još niste počeli, razmislite da probate sutra. Prvi je april. Dan kada ćemo šalama dizati raspoloženje. I ne samo šalama. Pred vama će sutra biti specijal tiket sa kvotom 100!

Stoga, budite sa nama i 1. aprila. I svakog drugog dana.

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

sportsko klađenjebet analizaspecijalna ponuda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara