Vilfredo Leon (©FIVB)
Vilfredo Leon (©FIVB)

Nagoveštaj velikih transfera: Leon i Šlivka bi mogli da zamene mesta

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.24. | 18:07

U Poljskoj se već neko vreme spekuliše gde će njihovi reprezentativci biti naredne sezone

Ne mora da bude blizu kraj sezone da bi se završavali odbojkaški transferi. Obično oni najveći i najzvučniji budu gotovi mnogo ranije... Jedna od gorućih tema u poljskim medijima je moguća rokada Vilfreda Leona i Aleksandra Šlivke.

Sve glasnije su priče da će Leon napustiti Peruđu na kraju sezone, a postoje šanse da zameni mesto sa kolegom iz reprezentacije Šlivkom, koji je tokom poslednjih godina uzdanica Zakse.

Izabrane vesti

U jednom intervjuu koji je Aleksandar dao za "Wprost" osvrnuo se i na ove teme...

"Još nisam potpisao ugovor za narednu sezonu. Naravno, o meni, ali i o drugim igračima, kruže razne priče. To je normalno tokom ovog perioda. S jedne strane pokušavam da se distanciram od svih glasina. Fokusiran sam samo na sebe i na oporavak od povrede. Ako odlučim gde ću igrati i tada bude potrebe da se objavi, ja ću objaviti", rekao je Šlivka.

Ukoliko bi prognoze postale istinite on bi mogao da se pridruži Kamilu Semenjuku, sa kojim je ranije činio tandem u Zaksi. A da li će poljski tim uspeti da dovede Leona kao odgovor na to - veliko je pitanje. Zna se da je on jedan od najplaćenijih igrača na svetu...

Ono što deluje da je sigurno jeste njegova promena sredine.

"Gde sebe vidim za godinu dana? Negde gde ću imati priliku da pišem novu istoriju. Napisaću novo poglavlje... Da li će se to desiti na nekom drugom mestu? Da", sam je istakao Leon za "perugiatoday".

Ova izjava se neće dopasti navijačima Peruđe, jer ga svi smatraju za veliku uzdanicu i igrača od koga u klubu mnogo toga zavisi...


tagovi

Vilfredo LeonOK ZaksaOK Peruđa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara