""
""

Ništa od polufinala – Srpkinje bez snage!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.12.16. | 19:51

Posle Nemačke i Holandija porazila naše rukomatašice - 27:35

Tokom prve faze delovale su impresivno, čak i bolje nego što treba. Sve je naslućivalo da može da se ponovi sjajna 2013.godina za ženski rukomet, ali u rezervoaru izabranica Dragice Đurić kao da je ostalo malo goriva za drugu fazu.

Posle Nemačke naša selekcija je večeras poražena od Holandije (27:35) i na taj način izgubila gotovo sve šanse da se domogne polufinala. Jednostavno, skandinavski stil koji primenjuju reprezentativke Holandije bio je nerešiva zagonetka za selekciju Srbije.

Izabrane vesti

Pored toga videlo se da našem timu nedostaje energije, snage... Tako je na prvom tajm-autu Dragica Đurić otvoreno pitala izabranice: „Imate li snage da trčite?“

Imali smo aktivan rezultat do desetog minuta – 4:4. Igralo se u tom periodu gol za gol, ali onda su se naše reprezentativke udavile u sopstvenim greškama. Holanđanke su brzo povele sa 12:7 i tu je bio kraj naših ambicija.

Prosto, nije bilo tečnosti u igri našeg tima. Jedino je dostojan otpor rivalkama pružala Jovana Stoiljković... Drugačije možda nije moglo ako se zna da su Kristina Liščević i Katarina Krpež imale probleme sa povredama.

U drugom poluvremenu naše reprezentativke su u nekoliko navrata uspele da smanje razliku na tri gola. Bili su to samo kratkotrajni trzaji... Holandija je jednostavno bila bolja.


tagovi

Dragica ĐurićEvropaHolandijaKatarina KrpežSrbijaženski rukomet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara