""
""

Ništa od razvoda Meklarena i Honde... Nema ni „veridbe“ sa Mercedesom?

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.03.17. | 14:15

Erik Bulije, direktor tima iz Vokinga na sav glas objašnjava svetu kako neće napustiti Hondu zbog glasina o povratu ekipe na Dajmlerove motore

Debelo se zakuvava čorba u taboru Meklaren Honde. Novi japanski motor, pa to svi znaju nije sposoban za visoke domete! Šta više, ta sprava je toliko razočarala Fernanda Alonsa, da je izjavio kako sa tom tehnikom na normalnim trkama, Meklaren može da se nada samo začelju.
„To su čiste glasine. Mislim da smo ih sami inicirali našim javnim izlaganjima problema tokom test perioda“, rekao je Erik Bulije, direktor Meklarena, a onda je upitan šta je zaista istina kada je reč o mogućem odricanju ekipe od saradnje sa  Hondom?
„Nema potrage za novim dobavljačem motora. Mi koristimo svaku opciju za oporavak i ponovno hvatanje koraka. Dakle, mi radimo sa Hondom, a tako ćemo i nastaviti. Moramo da se trudimo kako bi napredovali zajedno“, rekao je Erik Bulije i rasterao glasine. Nema ništa od povratka stare ljubavi. Mercedes, neće ili bar sigurno u dogledno vreme neće raditi na projektu Meklarenovih bolida.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Erik BulijeFernando AlonsoFormula 1HondaMeklarenMercedes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara