Komentari na vest

OSS nagradio najbolje: Priznanja za Stevanovićevu, Podraščanina, Janića, Cakovića...

K

Kupinac

pre 5 meseci

Kakva sramota. Otvoreno i direktno favorzovanje Tenta. A sto se tice najbolje seniorke. Jasno je da je Boskovic najbolja seniorka svih vremena. Zato neka bude najbolja uvek. Stevanovic svaka cast. Doduse zasluge su mnogo manje. Svadja sa Terzicem i sl. Tako da se zapitajte u OSSRB. Bez Stevanovic se moze. A sta cete ako vam Boskovic zameri, pa odluci malo da odmori.
h

hmm

pre 5 meseci

Postalo je degutantno gledati koliko se igracice tenta favorizuju , prosle godine su zavrsile na petom mestu i 3 igracice tog tima su pozvane na pripreme seniorkse reprezentacije.
G

GostSD

pre 5 meseci

Bolje neka se savez pozabavi trenerima i sudijskom organizacijom, jer su nam takmičenja sve gora i gora iz godine u godinu, a ne da dele neke kao nagrade koje su totalno nebitne.
m

meoni

pre 5 meseci

Mlada odbojkašica... A šta su kriterijumi? Šta smo mi svi pratili ove sezone? Ili postoji neka paralelna liga za koju ne znamo...? Imam jedan odličan komentar drugara... Nisu mogli da joj nadju dovoljno sekundi sa utakmica ni za promo spot na tom Novogodišnjem koktelu, gde je proglašena za mladu odbojkašicu. Pa su ubacili kadrove sa treninga da popune minutažu spota... Eto, to je slika stručnosti u izboru. Ali neka je ona živa i zdrava. Ne trebaju ovi negativni komentari svih nas da je pokolebaju. Možda je to podstakne da stvarno počne da se izdvaja, za razliku od trenutnog. Bože pomozi, da samo ne završi u Rumuniji. Tamo nam odoše sve mlade nade bespovratno...
M

Mojca mojca

pre 5 meseci

Daleko najuspesniji Srpski sport kada se pogledaju obe kategorije muski i devojke zajedno od 1995 do danas.
L

Legendarna

pre 5 meseci

Braća Grbić su posle pobede Vojvodine nad Partizan om 3 2 i plasmana u finale Kupa pošto su prisustvovali meču da je Vojvodina i reprezentacija dobila dizača Matiju Milanovića za narednih 15 g a oduševljeni su i ko rektorom Stankovićem. Imaju po 18 g i među najbolji su igračima Evrope tih godina. Već od iduće g treba da postanu i A reprezentativci da uz pomoć starijih kolega odu na Olimpijadu
D

DOKLE????

pre 5 meseci

Sramotno favorizovanje Tenta. Generalni Direktor Ossrba sredio nagradu.... Dokle vise???????????? JEL VAS NIJE SRAMOTA SVE U SAVEZU!?
o

oks nikad vise

pre 5 meseci

olimpijski komitet interesna grupa koja trosi drzavni novac i pravi se kao da radi u interesu sporta i sportista. kad bi policija usla tamo l, svasta bi nasla. pocev od predsednika i njegove plate. niko pre njega kao predsednik oks-a nije imao platu, a ovaj milioner je to uveo. dzaba vam svi rezultati na sportsku polju, kad ste nikakvi ljudi, a samo to se posle karijere racuna.
V

Volonter BG

pre 5 meseci

Došao sam ovdje da četiri godine radim volonterski. Došao sam da podignem ovu ustanovu, da ne ugasimo svijetlo. I mene ovo košta. Svi moji sa kojima pijem kafu mi kažu: 'Ti si jedini Srbin koji ne mora da radi, a radi'", rekao je Maljković. Kakvu platu on ima hahaha u penziji je a prodao skoro kuču u Italiji za 14 miliona eura.Ima još dve kuce u Španiji.Baš mu treba plata od 60 000 din u OKS...Svašta se ovde može čuti.
T

Televizor

pre 5 meseci

Gde je Peconijev komsija sa Zenevskog jezera Maljkovic?
S

Steva Mrak

pre 5 meseci

1995/2023 Svake godine ili momci ili devojke donesu neku medalju.Ponos Srbije Neka se tradicija nastavi i 2024.
L

Lektor

pre 5 meseci

Nece bas biti da su i bukvalno svake godine, budi realan.
R

Rexus21

pre 5 meseci

Kako glupa statistika da se zamaskiraju svi problemi srpske odbojke, pre svega velika nestrucnost ljudi koji je vode. Od silne strucnosti, muskarci su blizu toga da treci put za redom ne odu na OI, a i medalja je misaona imenica vec 5 godina. Nego to je: nekada je zenska bila otuzna, sada je muska, pa daj da mi to sve zamesamo u jedan opsti buckuris pa da vadimo neke debilne statistike. Ima jos jedna bolja statistika, od 96 i cuvenog Sislija, klubovi u Evropi (muski i zenski) su nam malo jaci od kisele vode, sto dovoljno samo po sebi govori da nam i uspesi reprezentacije iskljucivo zavise od "milostinje" drugih, tj da li ce da treniraju nase igrace/ice u inostranstvu, ili ne. Zenska reprezentativna odbojka je iskljucivo na konto toga ostvarila svoje rezultate. Avaj, nisu ni oni blesavi doveka... od Italije i Turske, danas do mocne Rumunije, Slovenije i prejake Francuske...
S

Steva Mrak

pre 5 meseci

Lektor Bukvalno svake godine sem u godini Korone kada nije bilo takmicenja tog leta.Evropsko ili svetsko ili olimpijada a dve godine kada nije bilo medalje na evropskom kada smo bili četvrti igrali smo finale svetske lige i uzeli dva srebra.
D

Da da da

pre 5 meseci

Turci su poznati kao veliki odbojkaški stručnjaci hahahaha. Komedija.Njihove Turske igracice bez bosanki crnogorki i Kubanki igracice Hrvatske od 5 utakmica ni jednu dobile ne bi.Nemaju medalju u muškoj odbojci ni jednu.Veliki treneri...U Americi u poslednjoj deceniji više Hrvatskih igrača u košarci nego naših a nema ih nigde sa reprezentacijom...Bas Brazilci namestili Uzelac za 10 dana.Tako su sve naše pokupili sa 18 godina kada smo godinama uzimali medalje u kadetskoj i juniorskoj na svetskom i evropskom Eyofu itd.Imali smo 2 finala u CEV kupu Tent bio među 4 CEV kup sa Srpskom decom pre dve, tri godine itd.Tijana ode u Tursku i odmah igra svetsko klupsko prvenstvo i bude prvak i MVP.Ma Turci su čudo.Njen trener sa Hrvatskom pokazao da je 4 liga trenera.Taj bi u Srbiji dobio otkaz za 7 dana.
M

MVP

pre 5 meseci

Bravo Joco
Z

Zijani

pre 5 meseci

Uvek mi je bilo čudno kao klinac dok sam gledao kako je igrao...DJULA:)))
V

Vidačić

pre 5 meseci

Nova Kurtagić. Nema dva seta odigrana ali najperspektivnija, budućnost odbojke. Bitno je samo biti iz TENTa, ostalo se sve dalje samo od sebe sredi.
B

Bravo

pre 5 meseci

To jeste samo nek je iz Tenta. Mada Hena trenutno dominira Francuskom ligom i trenutno je najbolji blok tamo, a tek prva sezona van Srbije.
V

Vidačić

pre 5 meseci

Dominira - presmešno xD Inače francuska liga dokazano kvalitetna, to smo videli i kada je viceprvak Miluz gostovao u Rumi, opšta komedija od ekipe sve na čelu sa naučenjakom na klupi koji TO seče tek na 0-10. Kad se tome doda da je tamo trener Djole from Valjevo, a da su "sa velikim uspehom" lani bili tandem Grčić-Jakšić, proveren nivo ala Radničko-sportske igre, stvarno može se zaključiti da je premoćna liga u pitanju.
B

Bravo

pre 5 meseci

@Vidačic, pa po meni bolje da je otisla u Francusku nego u Rumuniju koja je ravna nasoj ligi i gora samo malo vise para ima. U Francuskoj je pocela i Milena Rasic pa iz Francuske otisla u Vakifbank, svi veliki klubovi sveta pre ce gledati Francusku i Nemacku ligu i odbojkasice iz tih liga a ne iz JAKE RUMUNIJE. A da si malo vise upucen znao bi da je Henu kupio Verovolley Monza a prebacili je u Francusku dok se ne razvije potpuno, jer je mlada i treba joj vreme i rad. Dakle i Italijani su slepci sto je poslali u Francusku a ne bas u RUMUNIJU. Njoj je trener u Francuskoj proslogodisnji prvi asistent Vakifbanka i Djovanija Gvidetija. Pa ti sad malo razmisli da li je Francuska liga glupost ili je ipak bolje da je otisla u Rumuniju kao Kockarevic koja greje klupu, a Hena igra konstantno i najbolji je bloker lige.
B

Bravo

pre 5 meseci

@Vidačic i Hena nije otisla u taj klub koji je igrao protiv Jedinstva nego u Neptun Nantes koji je prvi u svojoj ligi i igrace 1/4 finale kupa izazivaca.
G

Goran Ljig

pre 5 meseci

Francuska zemlja zvaničnih olimpijskog šampiona a Italija nema zlato kod muških ,a kod žena nijednu medalju sa olimpijade.Tako da...
B

Bravo

pre 5 meseci

@Goran Ljig, manje vise sto su oni olimpijski sampioni, ja samo kazem da ta liga u Francuskoj nije uopste tako losa kao sto ovde neki misle. Dosta dobrih odbojkasica je krenulo iz Francuske, o tome je pricala i Milena Rasic u podcastu za sportal a i Maja Aleksic je iz Francuske otisla u Italiju. Fora je sto ce klubovi iz Italije Turske i tih jacih liga pre pogledati odbojkasice iz francuskih klubova nemackih a ne iz Rumunije koja je kao sto sam navela slicna nasoj samo bolje placaju. Italijanski klubovi su poznati po tome sto kupuju dosta mladih talenata i nada i salju ih na usavrsavanje u francusku npr ili u manji klub italijanske lige gde ce dobiti prostor da igraju a ne da greju klupu a kad odrastu u odbojkaskom smislu uzimaju ih i grade sa njima nesto veliko. Jer Italijanski klubovi i Turski koji su giganti i koji su stvoreni za osvajanje jakih trofeja nemaju bas vremena da rade sa mladima pa ih ranije posalju u te lige gde ce oni da “odrastu”