Komentari na vest

Pavličević poveo odbojkašice u novu sezonu: Cilj odbrana duple krune i evropska Zvezda u Ligi šampiona

E

Eww

pre gotovo 2 godine

Dobro je što je Ćirović došla iz Kazahstana u Zvezdu jer ako bude igrala kao tamo što je igrala verujem da će je Santareli pozvati u reprezentaciju naredno leto. Kad je mogla Jakšić dva puta da bude u timu za ligu nacije može valjda i Ćira…Mada mislim da bi i pre Mirković ona trebala da bude, imala je odličnu sezonu i proglašena za MVP azijskog klupskog šampionata.
e

euro2014

pre gotovo 2 godine

Ona je generacija sa Boskovic, Lozo, Aleksic i Milenkovic tako da je i prirodno da im se i ona uskoro prikljuci.
A

Ana_123

pre gotovo 2 godine

Kakav će biti sastav OK Tent i Železničar Lajkovac?
T

Transfer pijaca

pre gotovo 2 godine

Pa Tent će biti ko i prošle godine. Šta im fali nadopuniće iz drugog tima. A za Železničar zavisi koliko će gazda Živorad da se otvori. Malo je reći da nije bio najsrećniji završetkom prošle sezone.
v

volleyball scoutt

pre gotovo 2 godine

Ove godine Zvezda konacno dobije sansu da udje u ligu sampiona i napravi ovakav roster.Pricalo se kako se sprema evropska Zvezda,kako je spreman veliki budzet za pojacanja i to inostrana,kako ce se praviti ekipa koja moze da napravi rezultat u ligi sampiona i na kraju nista od svega toga.Bez stranih,kvalitetnih odbojkasica nema teorije da prodju kvalifikacije za ligu sampiona.Polki Kusamo radi upravo ono sto je Zvezda trebala,oni dovode americke odbojkasice nakon koledza i sve one su se isticale tokom koledz karijere.Ove godine je Kusamo doveo 4 jako dobre odbojkasice sa koledza plus fenomenalnog korekora Juliju Azevedo.Sa ovakvin timom Zvezda lagano ispada od njih.
g

gost161782772082982-92-

pre gotovo 2 godine

Ne lupetaj gluposti. Prosle godine je Ub prosao kvalifikacije kada je bilo mnogo teze da se kvalifikuje i to bez stranaca. Prolazi ovo Zvezda lagano. Plus Zvezda ima mnogo kvalitetniju ekipu nego prosle godine.
D

Dax91

pre gotovo 2 godine

Zvezda se pojačala u odnosu na lane. Sa ovom ekipom sigurno mogu proći kvalifikacije a posle im džaba i Polki i amerikanke sa koledža kad dalje od grupe videti neće.
A

Armija 5

pre gotovo 2 godine

Srećno šampionke... AJMO U NAPAD ZAJEDNO!