Komentari na vest

Perfektna krila Srbije – 12/12, neka strepi Hrvatska

V

Voždovac

pre preko 2 godine

Dobra pobeda za start, ali ljudi dajte malo realnosti. Ukrajinci su kriminalno odigrali odbranu, a u napadu šutirali iz neizgradjenih pozicija. Taj luksuz nećemo imati sa Hrv i Franc.
G

Gost99

pre preko 2 godine

Onaj levi bek Ukrajinac je rasturio Bomastara sa sutevima spolja.. iz koraka skoka prolazilo mu sve, samo polako ne treba praviti euforiju...
G

Gost 28

pre preko 2 godine

Mi dobro stojimo,dobro kretanje u odbrani,pozicioni napad isto solidno ide jedino jos malo kontre skripe ali i to ce valjda doci vremenom. Hrvati su u ociglednom padu vec 2-3 godine,tesko da ce se i oni posle smene generacije u skorije vreme vrariti u sam vrh svetskog rukometa. Mislim da imamo dobru sansu da ih dobijemo. Oni ako izgube idu kuci sto bi za njih bilo katastrofa,pa ce biti pod velikim pritiskom sto vidim kao nasu sansu
M

Mrcina

pre preko 2 godine

Šteta što nismo kompletni,mislim da bi mogli da pucamo na visok plasman.Momci se kidaju,vidi se da je Đirona preporodio selekciju,unapredio igru mnogo.Napred momci,uz vas smo!
R

Rukometas

pre preko 2 godine

Samo polako lepa pobeda... ne treba biti jako euforican to i Djerona zna sigurno, da hrvati sa Duvnjakom i Cindricem i bez njih su dve totalno druge ekipe... videcemo dal ce igrati protiv nas... francuzi su pokazali klasu al su i pokazali oscilacije kad su trevali da pregaze francuze oni nisu gol dali 8minuta u prvom poluvremenu...
D

Delija 12

pre preko 2 godine

Hrvatska je kvalitetnija od nas i verovatno ce nas pobediti. Ipak, napredak kod nas je evidentan. Mislim da nam je ovo lepa sansa da igramo sa boljima i da kroz 2-3 godine jurimo neki veci rezultat.
д

д.г.

pre preko 2 godine

У фудбалу је кренуло довођењем Пиксија. Ђирона је најзласнужнији за ово. И у фудбалу и у рукомету смо имали квалитетне појединце које селектори нису умели да спакују у екипу.
I

Ivan_994

pre preko 2 godine

Šta god da urade ovo je već bolje nego poslednjih 10ak godina. Lepa igra i dobar timski duh! Idemo!
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Samo bez euforije. Trenutno je nas 20 maksimum na komentarima, često ni 10. Sviđa mi se što dosta ljubitelja rukometa ovdje nakon Ukrajine poziva na oprez. Jednostavno svjesni smo da dvadeset godina proživljavamo horor u ovom izuzetno bitnom sportu. I izuzetno trofejnom po prije svega kad smo bili u zajednici država. Samo oprezno, evidentno je da smo na pravom putu, čak i da ne prođemo grupu. Kakav god bude ishod, borba do kraja je zagarantovana, ovi momci se neće predati i na osjetnu prednost protivnika. Prethodne generacije su se raspadale kad protivnik povede. Posljednja naša generacija koja je bila ozbiljna, igrala je prije 15-20 godina. Lisičić, Jovanović, braća Perunicic, Đorđić, Matić.. Dakle, samo oprezno i nema zime. Bez euforije.
b

box

pre preko 2 godine

ma, sta bez euforijhe...pa, nismo neke babe kilave
T

Trofejan sport

pre preko 2 godine

Nabroj 3 medalje...
L

Lafarge

pre preko 2 godine

Gost - Trofejan sport... ti nemas vise od 18. godina, garantujem....