Komentari na vest

Peruničić: Hrvatska je druga dimenziju u odnosu na nas, vreme će da pokaže da li je Đerona pravi izbor

9

951357

pre preko 2 godine

Đerona je za sve pre njega u poslednjih 20 godina doktor rukometa. Da li treba i može da se nađe bolji trener? Možda i da, ne pratim rukomet toliko pa i ne znam. Da li Peruničić može da komentariše nekog kao Đerona u negativnom kontekstu? Ne, ne može.
G

Gost RS

pre preko 2 godine

Jel realno da neko bude ovako odvratan? Čitam, ne vjerujem. Naprijed momci! Kakav god rezultat da bude podržati Tonija i ove momke da nastave sa radom, a rezultati će neminovno doći. Ovu domaću sujetnu bagru samo na ignore.
B

Bobrobnjikov

pre preko 2 godine

Ovaj je svoje pokazao kao selektor. Voleo bih da ovi nasi odigraju kao u transu veceras i da dobiju Francuze u inat bas ovakvim strucnjacima. Samo veceras da pobedimo pa neka izgubimo sve do kraja totalno mi je nebitno.Samo da pobedimo veceras.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Kada smo imali reprezentaciju da se prošetao na svim najvećim takmičenja to nismo uradili zato što nije imao oči da se vidi sa Neđom Jovanovićem. Teški egoista koji se pokazao kao selektor. Uzgred bio je jedan od najboljih igrača na svetu, ali i jedan od ključnih krivaca zašto sa reprezentacijom u kojoj su igrali Beli Stojanović, Škrbić, Butulija, Neđa Jovanović, Knežević,braća Peruničić i da ne nabrajam dalje nismo imali veće uspehe, a imali su potencijal da budu najbolji.
D

Dzi

pre preko 2 godine

Ne, ti si pravi izbor... Prihvatite da ne znate nista o poslu rukometnog trenera i bice vam lakse... Ti, Vujovic, Butulija, i sijaset vama slicnih bivsih. Vidimo gde nam je rukomet kao i u cemu se ogleda vas rad... Svaka sreca gospodinu Djeroni sa nasom Reprezentacijom
G

Gost41

pre preko 2 godine

Kako je bre svaki naš trener iskompleksiran pa to nema nigde, u skoro svakom sportu, svi o svom nasledniku imaju neku zadršku kad komentarišu, kao videćemo da li je odluka prava, bla, bla ali kada sam ja pravio smennu generacija to je bilo top, sjajno, fenomenalno.....i tako svi,.....recite bre jednom srećno majstore, dobri smo bili, izgubili smo ali nema veze, vidi se pomak i tako to....
R

Rukometas

pre preko 2 godine

Dobro je Perune imao si sansu da se dokazes... sa kritikujes, kad si ti bio selektor igraci nisu hteli da igraju za repku bili posvadjani lose igrali bez motiva... slicna prica kao sada kod tebe u Zvezdi
1

12346463

pre preko 2 godine

Taman toliko koliko je Djerona za tebe druga dimenzija.
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Nisu druga dimenzije nego treća dimenzija sobzirom da je bilo 3 gola razlike, smešno . Dobri su bili
b

box

pre preko 2 godine

Ti si se pokazao,pogotovo protiv Crne Gore,tako da je najbolje da cutiš...
S

Sedorf10

pre preko 2 godine

Ovaj covek je nas najbolji rukometas mozda i svih vremena. Ali i nas najgori trener svih vremena. Tako da kada je struka u pitanju, Perunicic nije adresa koja moze da vam da neke ozbiljnije odgovore.
M

Mop

pre preko 2 godine

Vreme će pokazati da li je Djerona pravi izbor? Hrvati više osakaćeni nego naša reprezentacija? Ma bravo aj što je pokazao u radu sa reprezentacijom pa i sa Zvezdom da je on druga dimenzija u odnosu na Djeronu u trenerskom smislu već i se kao čovek pokazao posle ovog intervjua. Mada se u tom segmentu, ljudskom, već baš puno vremena piše u negativnom kontekstu. Pa nama koliko beka ne igra stručnjak?
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Није много погријешио али исто тако се види доза љубоморе и сујете што је добио ногу од савеза. Умјесто да каже да смо гледали двије фантастичне екипе и да смо парирали Хрватима до задње - Хрватима који су сам крем свјетског рукомета, он сере по Ђерони. Добар си играч, али слаб човјек.
d

deki_kg

pre preko 2 godine

Djeroni treba dozvoliti da radi na miru kao i do sada i doci ce rezultati. Makar se ne mucimo protiv objektivno slabijih ekipa kao u tvojoj eri a sa jacima mozemo da udjemo u ozbiljnu borbu. Mi smo bili vise oslabljeni od Hrvatske jer u startu imamo tanju klupu i manje iskusnih igraca ali ne vidim da je iko zamerio igracima na zalaganju, borili su se koliko su mogli i to je to.
V

Vranje

pre preko 2 godine

Sad kad dobijemo Francusku dva razlike druga pricha, igraju jludi top rukomet, Spanac dobar strateg fali milosavlev mnogo, decko e u vanserisku formu jos od Vardara pa sad I u bundes ligi ne sudite pogotovo vi koj ne pratite rukomet

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Svakako je bolji od tebe koji si uspeo da se posvadjas sa vecinu najboljih igraca icda ih oteras i osvojio si pretposlednje mesto na SP najgori si u istoriji.
M

Michelangelo

pre preko 2 godine

Dok je bio selektor za 2 godine nije pricao o ovim drugim dimenzijama rukometa, za 4 godine na klupi Zvezde nije uradio nista, dakle za ovih 6 godina dok je bio trener iza sebe nema nikakav rezultat, sistem rada sem vike i dizanja ruku, svaka cast na hrabrosti da posle svega uradjenog on i dalje daje "pametne izjave". Bravo!
i

interesantno

pre preko 2 godine

HR ima sistem u rukometu ali ima i u fudbalu. Tu lezi odgovor na sve. Ti sistemi proizvode bisere tipa Ivana Balica, Cindrica, Duvnjaka itd ili Modrica, Raketica i ba desetine majstora koji igraju na najvecoj sceni. Kod nas se pojavi sporadicno neki Vidic, Stankovic ili Vlahovic. Isto tako i u rukometu. Ali oni nisu plod nikakvog sistema vec talenta. Uporedite broj top igraca iz HR i SRB u fubalu ili evo rukometu za 20 godina. Koji nisu izasli iz SFRJ skole vec nakon 2000-te. Neuporedivo veci broj je HR igraca. Zapitajmo se
M

Ma daj

pre preko 2 godine

Rakitic je produkt svicarske skole, odnosno Bazelove. O kakvom sistemu ti govoris? Rukomet se sveo na jedan klub, RK Zagreb gdje je predsjednik ujedno i najjaci covjek lige, ugaseni nekad vrlo jaki centri u Metkovicu i Bjelovaru. Sto se nogometa tice, sistemskog rada ima tek zadnjih par godina, ponajvise zbog privatizacije klubova.
T

Taribo West

pre preko 2 godine

Svaka čast na igračkoj karijeri, ali u trenerskoj Đerona je za tebe druga dimenzija...