Komentari na vest

Pomračenje Srbije u Los Anđelesu: Olimpijski šampion ispustio tri gola prednosti i opet ostao bez medalje

c

cao cao

pre 10 meseci

Kad bi se stvarali Filipovici i Prlainovici svaki dan, vecina ovih kvazi poznavalaca vaterpola bi bili zadovoljni! Tek sad treba da shvate ljudi koliko su bili mocni i koliko se ne moze ocekivati od novih klinaca da nastave sa takvim rezultatima. Ali bezmozgovicima je uvek kriv propao partizan. Kao da ne sme niko drugi da postoji, ali problem je sto onda partizan nema koje igrace da krade da bi bio najjaci! Daleko sam protiv ovakvih klubova koji maltretiraji nase igrace, a vlasnik, i menadze i trener su i sami bavili tim sportom i trenirali sa nekima od njih! Trener posle Savica najbolji kog imamo, momci strasan teret moraju da ponesu, i to je proces. Kome je za ove rezultate kriv propali partizan, propao mu je mozak po rodjenju!
R

Rik Foks

pre 10 meseci

Igramo bez Mandica, levoruki igraci u deficitu...Uroš je dobar trener ali ocigledno mora da radi na psiholoskoj pripremi igraca. Nas je prethodna generacija a i ona pre nje mnoooogoooo razmazila sa medaljama gde god se pojave. Od toga vecina zlatnih
G

Gost1818

pre 10 meseci

Kome smeta jak Partizan?
t

tviter

pre 10 meseci

Zeljku Panticu.
c

cao cao

pre 10 meseci

tebi smeta zdrava pamet
t

trbosek p

pre 10 meseci

Da je ovde narod svestan od koga pravi heroje? od vaterpolista? oni osvajaju medalje. pa mnogo im je jak sport 5 ili 6 zemalja se ozbiljno njime bavi. a jos uz to niko ga ne prati.
c

cao cao

pre 10 meseci

sva sreca ti ni u svojoj kuci nisi najbolji, kamoli na svetu kao oni
t

tviter.ateista

pre 10 meseci

Ustanem u devet. Prvo sto uradim je odlazak na tviter i tu se nakupim mrznjom protiv Srbije i svega srpskog. I malo mastam o Hezonji. Sve instrukcije drugosrbijanaca usvojim, vidim sta je na dnevnom redu. Postavim neki hejt komentar ali i komentar ljubavi o Partizanu. Znaci i vezi svakog igraca koji nije igrao u Partizanu napisem hejterski komentar, a za bivse igrace Partizana napisem najlepse stvari koje sam procitao, jer nisam sposoban da napisem sam. U podne sam u kaficu, i tada prezirem iz kafica raseljene sa Kosova i Metohije, dok planiram letovanje u Albaniji. IQ 🤏. I tako u krug.
G

Gost...

pre 10 meseci

Tako je radni veliki Srbine....idi glasaj i gradi
4

4484

pre 10 meseci

Kako je dubok trag propadanja našeg vaterpola od kada ste uništili NAJTROFEJNIJI klub.I biće još dublji.Neka,ako i treba...neka vam Novi Beograd,Kragujevac i Zvezda napreduju...a NIKADA NIŠTA OSVOJITI NEĆE.
c

cao cao

pre 10 meseci

jos jedan indijanac u komentarima
p

pastorcad

pre 10 meseci

Sistemsko urusavanje tako sto ne otimaju drugima igrace i tako sto im dali Banjicu za dzabe kao sto im tito dao JNA. Sta ce jugosloveni drugosrbijanci.
a

a sta bi

pre 10 meseci

Trebali ocekivati nakon unistavanja VK PARTIZAN nosioca svih osvojenih odlicja...mozda da ce ove umjetne tvorevine preuzeti to...malo sutra.
p

papagaju

pre 10 meseci

Posle 90ih najvece uspehe smo imali kada je Becej bio najjaci.
G

Gostimirko

pre 10 meseci

Pa Partizan i sada stvara igrače. Jesi gledao pre neki dan SP do 20 godina, i imali smo igrače iz Partizana i ostalih klubova koji su igrali FINALE SP. Biće pre da je ovo GUBITNIČKI MENTALITET OVE EKIPE koja jednostavno kada ima i 3 gola prednosti kao danas ne može da prođe 1/4 finale ni na jednom takmičenju. Što je fascinantno, nama mlade kategorije imaju odlične rezultate, znači da nije do stvaranja igrača. Problem je negde drugo.
t

tviter.ateista

pre 10 meseci

Drugosrbijanac to nije istina.
R

Realnost

pre 10 meseci

Isto što u košarci što je uništen sa Kameruncima.
T

Tarantula

pre 10 meseci

Naravno,vi ste stvarali talente samo dok ste samo vi postojali, čim se pojavi konkurencija niste u mogućnosti,hehehehheh
c

cao cao

pre 10 meseci

taj partizan je unistio mnogo vise klubova. Mesto mu je tu gde je sad
G

Gostimirko

pre 11 meseci

Šta više treba da se desi da ode ovaj "stručnjak" sa klupe??? Drugo, tačnije na svakom takmičenju i prije OI u Tokiju koje je igrao ovaj tim bez "vanzemaljaca" (Filipovica, Prlainovica, Pjetlovica i ostalih) JEDNOSTAVNO 1/4 FINALE JE MAKSIKUM!!! Sramotno gubitnička ekipa. Debakl ih očekuje i na SP. NIKAD GORA EKIPA U ISTORIJI NAŠEG VATERPOLA.
c

cao cao

pre 10 meseci

nikad gori komentari, ali to je rezultat citaca naslova i nepoznavanje ovog sporta. Jos jedan slep kod ociju "grobar"
L

Liga sampinjona

pre 11 meseci

Zbog Sapica i Udovicica zgadio mi se vaterpolo.
g

glavati

pre 10 meseci

Ionako ga ne gledas. Ti samo tviter preferiras.