""
""

Prijatelji, pa onda večiti rivali! Vaterpolisti Zvezde pomogli kolegama iz Partizana

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.04.15. | 14:40

Crno-beli dobili termine od starog poznanika kako bi mogli da se pripreme za mečeve Lige šampiona...

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović nedavno je apelovao i upoznao srpsku javnost da su niske temperature, nedostatak grejnih sistema i hladna voda oterali njegove učenike sa Banjice u nezgodnom trenutku - neposredno pre duela sa najjačim evropskim klubovima u Ligi šampiona. Međutim, u poslednjem trenutku, posle serije žalbi, na kraju su crno-beli dobili tretman kakav zaslužuju. 

Izabrane vesti

Kotlarnica je proradila, a igrači kluba iz Humske vratili su se u ponedeljak popodne na svoj bazen, gde će u sredu od 18 časova dočekati mađarski Solnok u okviru 7. kola Grupe B elitnog takmičnenja.

A crno-beli veliku pomoć dobili su od večitog rivala, Crvene zvezde, koja je u poslednjem momentu „uskočila“ sa nekoliko termina na bazenu Dorćol, gde su igrači Partizana imali adekvatne uslove za rad.
"Nismo mogli da treniramo, jer je temperatura vode u jednom trenutku pala na samo 20 stepeni Celzijusa. Srećom, u poslednjem trenutku je obezbeđen mazut, trenutno je minimalnih 24 stepena i majstori kažu da mogu da sačuvaju temperaturu do duela sa jednom od najjačih evropskih ekipa. Zahvalni smo na pomoći Republičkom zavodu na sport i Crvenoj zvezdi, koja nam je ustupila nekoliko termina na Dorćolu", ističe strateg crno-belih Vladimir Vujasinović, a prenose Večernje novosti.

U vreme kada su odnosi dva najveća srpska kluba ozbiljno poljuljani, ova prelepa priča vraća nadu da bi sve moglo da bude kao nekad - rivalstvo, ali zdravo! Prvo prijatelji, pa večiti rivali...

(FOTO: MN Press)


tagovi

VK PartizanVK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara