"Andrija Prlainović"
"Andrija Prlainović"

Prlainović: Cilj nam je plasman na F4 Lige šampiona i utakmice pred Delijama!

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.13. | 12:54

Vaterpolista Crvene zvezde optimističan pred početak plej-ofa domaćeg šampionata i završnice evrokupa

 

Andrija PrlainovićJedan od najboljih srpskih vaterpolista i udarna igla Crvene zvezde Andrija Prlainović spreman čeka nastavak sezone, odnosno onaj najbitniji deo, plej-of domaćeg šampionata, kao i četvrtfinale Lige šampiona.
“Približio se najvažniji deo sezone, plej-of i četvrtfinale Lige šampiona. U oba takmičenja želimo da odemo što dalje. Vojvodina je prvi pobednik na tom putu. Do sada smo odigrali tri meča sa njima i svaki put bili bolji. Siguran sam da se oni neće predati, ali mislim da smo kvalitetnija ekipa. Voleo bih da u dve utakmice već rešimo pitanje pobednika i plasiramo se u finale, gde čekamo pobednika duela Partizana i Radničkog“, rekao je Prlainović.

Izabrane vesti

Vaterpolisti Crvene zvezde imaju još jedan veliki zadatak ispred sebe – plasman na Fajnal-for Lige šampiona, koji se igra u Beogradu.
“Što se tiče Lige šampiona, to je velika prilika za tim i klub da se plasira na završni turnir i bude deo Fajnal-fora pred svojim navijačima, u Beogradu. Utakmica protiv Segedina biće veoma bitna za nas“, konstatovao je Prlainović, a potom dodao:
“Dobro smo trenirali poslednjih 15-ak dana, posle završetka prvenstva, ali sada ćemo se fokusirati na snimke, kako bi detaljno izanalizirali protivnika.  Mislim da ćemo spremni dočekati duel sa Segedinom“.

Reprezentativac Srbije se za kraj osvrnuo i na rezultate srpskih klubova u Evropi.
“Rezultati naših timova ove sezone su sjajni. Radnički je već osvojio trofej, a Partizan i Zvezda se nalaze na odličnom putu da se nađu u završnici Lige šampiona. Do sada se razigrao veliki broj mladih igrača, što je veoma bitno, takođe smo imali priliku da uživamo u velikom broju fenomenalnih utakmica. Mi stariji ćemo se maksimalno potruditi da sezona bude što bolja, a za kasnije ne odlučujemo samo mi, videćemo kad se završi sezona“, zaključio je Prlainović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Andrija PrlainovićEvropaSrbijaVK Crvena zvezdaVK PartizanVK Radnički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara