Bogdan Radivojević (©Starsport)
Bogdan Radivojević (©Starsport)

Radivojević na pragu Bitolja

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 10:00

Srpski reprezentativac pregovara sa makedonskim šampionom Eurofarm Pelisterom

Srpski reprezentativac Bogdan Radivojević blizu je prelaska u redove makedonskog šampiona, Eurofarm Pelistera. Iskusno desno krilo je slobodno u izboru nove sredine posle četiri godine u Pik Segedu.

Povezivali su ga prethodnih meseci sa rumunskim prvakom Dinamom iz Bukurešta, ali od toga nije bilo ništa. Sportski žurnal piše da je nekadašnji igrač Parizana, Flensburga i Rajn Nekar Levena na pragu Bitolja i da će opet da igra Ligu šampiona, najjače klupsko takmičenje na svetu.

Izabrane vesti

Dve strane pregovaraju već sedam dana i uskoro bi Radivojević mogao da stavi paraf na ugovor sa Bitoljčanima i da se pridruži saigraču iz reprezentacije Urošu Borzašu koji je ovog leta hladnu Norvešku (Elverum) zamenio za Bitolj. U Pelisteru je još jedan Srbin, Darko Stevanović koji je tokom sezone stigao iz Belorusije.

Iza Radivojevića je skromna sezona u dresu PIK Segeda. Nije bio u “ljubavi” sa španskim trenerom Huanom Karlosom Pastorom, pa u finalu plej-ofa mađarskog šampionata sa Vespremom nije bio u konkurenciji za tim. Veću minutažu tokom sezone imao je hrvatski reprezentativac Mario Šoštarić.

Radivojević je na početku internacionalne karijere sa Flensburgom osvojio Ligu šampiona, 2014. godine.



tagovi

RK PelisterBogdan Radivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara