""
""

Reno F1 projekat u Španiji sve brže napreduje

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.03.17. | 13:53

Francuzi su zadovoljni Palmerovim i Hulkenbergovim učinkom u novom bolidu

Iz redova stručnog štaba Renoa stižu vesti koje se odnose na pozitivne utiske tima nakon prvih test krugova Džolijana Palmera i Niko Hulkenberga u novom bolidu. Tim zaključak izvodi iz jučerašnje vožnje i 93 pređena kruga u različitim kontrolnim sistemima provere rada bolida.

Izabrane vesti

Imali smo teži start jer su gume bile hladne. Tokom dana smo uspeli da rešimo ovaj problem. Srećan sam kako se stvari odvijaju jer iz dana u dan idemo sve više napred. Bolid je veoma dobar, pa tako nemamo mnogo problema. Inženjeri veoma lako razumeju pravac u kome trebamo da nastavimo sa usavršavanjima. Tokom dana sam izvezao 51 krug, a naučio sam i puno toga. Mislim da polako pokazujemo svoje prave mogućnosti”, rekao je zadovoljni Palmer, a njegov stav podjednako deli i Niko Hulkenberg.

“Pozitivno je što smo izvozali veliki broj krugova. Tokom popodneva moj rezultat je kompromitovan zbog malih problema, ali bitno je da smo mi završili ono što smo naumili. Stalno se poboljšavamo i puno detalja posvećujemo novom bolidu. Trebalo da padne kiša, pa će biti zanimljivo da vidimo kako će se ponašati bolid po kiši” zaključio je solidni Niko Hulkenberg.

(Foto: Action Images)


tagovi

RenoNiko HulkenbergFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara