""
""

Rosi guta analgetike – Muđelo kuca na vrata!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.05.17. | 11:33

„Pad koji je Valentino pretrpeo i dalje zahteva lekarsku brigu i analgetike“, poručuje Gracijano Rosi, a lekari ne isključuju mogućnost da Doktor ipak bude spreman do nedelje

Valentino Rosi se brzo oporavlja, ali još uvek se ne može reći da će pobediti u trci s vremenom. Trka u Muđelu, inače omiljena doktorska ordinacija za Italijana je zbog toga još uvek neizvesna. Valentinov otac, Gracijano Rosi s tim u vezi izjavljuje da se njegov junior oporavlja dobro, ali da još uvek ne zna da li će moći da se vine na „M1“ motocikl i krene putem napada na trku koja mu mnogo znači kako takmičarski tako i emotivno.

Izabrane vesti

Bitno je napomenuti da Rosi dosta zavisi od trke u Muđelu. Naime, posle poslednjeg pada u finišu borbe za VN Francuske sa Maverikom Vinjalesom, Rosi je doživeo neugodno izletanje, gubitak trke i prve pozicije u generalnom plasmanu. Zato mu kao hleb i voda treba dobar rezultat u Muđelu. Ostvari li ga, ponovo će biti konkurentan za titulu. Ako se to ipak ne desi...
„Pad koji je Valentino pretrpeo i dalje zahteva lekarsku brigu i analgetike. Oni neka odluče da li je spreman za trku“, poručio je Gracijano Rosi, a šta kažu lekari?
„Ne mogu da vam sa sigurnošću tvrdim da će Rosi biti spreman za trku u nedelju. Što se tiče navijača, zbog njih se nadam tome. Ipak mi kao lekari moramo na kraju sve da proverimo, pa da se izjasnimo“, reči su lekara iz bolnice u kojoj je ležao Rosi, a koja i dalje nastavlja praćenje toka njegovog oporavka za povratak u kraljevsku trku!

(Foto: Action Images)


tagovi

Moto gppovredeTrka u MuđeluValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara