""
""

Rosijeva TT Asen docentura: Nije lako, ali nikako polako!

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.06.17. | 14:37

Doktor ne očekuje previše novosti u Holandiji

Valentino Rosi je natempirao “M1” Jamahinu mašinu za Asen! Testovi na Katalunji su doneli napredak, ali se Doktor još ne zaleće. Italijan kaže da neće biti lako, da je njegov motor konačno nešto upravljiviji sa još uvek prisutnim problemom prijanjanja pneumatika.
“Uradili smo jako dobar posao na Katalunji, tako da je motocikl sada lakše voziti. Grip i dalje nije baš najbolji! Može to da bude i bolje. Ne očekujem previše novosti od Asena. Možda samo promene u nekim sitnim stvarima za jednu od kultnih staza koju svi  volimo”, rekao je Doktor, a onda su se novinarska oštra pera okrenula prema Veliku Zelenbergu, menadžeru Movistar Jamahe.

Izabrane vesti

Ključa li u boksu Movistar Jamahe nakon Rosijevog pada na Le Manu i podbačaja na Katalunji?
“Sada zaista ne mogu da vam odajem detalje. Sigurno da nije tako kao što vi mislite. Svakome može da se desi loša trka. Takođe, normalno je i da se Rosi i Vini odluče za različite poteze i različite putanje. Nema nikakvih problema sa atmosferom”, rekao je Zelenberg odgovarajući na glasine koje su kuloarskim putevima vodile ka pričama o neslozi u Jamahinom timu.

(Foto: Movistar Jamaha, Moto GP/ Press)


tagovi

Valentino RosiMoto gpJamaha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara