""
""

Rozberg ne odustaje: Razmislite o Fetelovom transferu

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.02.17. | 15:00

Penzionisani šampion tvrdi da je Botas u ovom trenutku bio realan izbor, Alonso dobra ideja za ljubitelje sporta, a da je Fetel cilj na kom ekipa u kojoj je osvojio titulu treba radi

Zemljak se zemljaku raduje! Tako bi u par reči mogli da opišemo stav Niko Rozberga o budućnosti Sebastijana Fetela koga bi po njemu Mercedes trebalo da dovede iz Ferarija 2018. godine.

Izabrane vesti

„Mercedes treba da bude razuman, pa da razmisli o Sebastijanu Fetelu nakon što se završi nastupajuća sezona“, glasno je razmišljanje penzionisanog šampiona Formule 1, Niko Rozberga izneto u italijanskoj La Republici.

„Ferarijev ugovor sa Fetelom se završava ove sezone, pa zato mislim da je razumno uzeti u obzir i tu opciju. Što se sadašnje situacije tiče, ja kao ljubitel Formule 1 mislim da nismo mogli da se nadamo uzbudljivijoj borbi od one koju su mogli da prirede Alonso i Hamilton deset godina posle svega što se dešavalo. Ipak, preovladale su realne opcije. Botas je ipak u ovom trenutku bio pametniji izbor“, izjavio je Niko Rozberg koji svoju teoriju o transferu Fetela iz Skuderije temelji na saznanju da je Valteri Botas za sada na nekoj vrsti probe pošto mu je Mercedes AMG Petronas ponudio ugovor koji traje svega godinu dana.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valteri BotasSebastijan FetelNiko RozbergMercedes AMG PetronasFormula 1Fernando AlonsoFerari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara