""
""

Rutina za Bars i Ufu

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.09.17. | 11:34

Dva fiksa u KHL-u

Uoči nove sezone KHL-a postojalo je uvreženo mišljenje da je Bars Kazanj jedan od glavnih kandidata za visoke domete te da od Dinamo Rige ne treba očekivati ništa preterano. I ono se zasad ispostavlja tačnim. 

Bars je dobro započeo novu sezonu upisavši šest pobeda (pet u regularnom delu) i tri poraza. Ne kažemo, moglo je i bolje, ali verujemo da se ruski tim ne buni ni ovim saldom.

Izabrane vesti

Dinamo je sa samo dve pobede nakon 12 kola Zapadne konferencije zakucan za dno sa samo pet bodova. Jasno, Letonci su svojim bledim partijama nagovestili da će i ove sezone poslužiti kao vreća za udaranje.

Riga je za divno čudo tukla Bars na poslednja dva susreta - jednom u ligi, drugi put u prijateljskom susretu. Ipak, danas očekujte da Bars vrati milo za drago Letoncima. Ne bismo se baš gađali golovima jer Bars nekada odigra ispod, a nekad iznad granice od pet golova.

Inače, danas bi rutinski posao trebalo da obavi i Ufa protiv Čerepoveca, što će reći da su u malo "mršavijem" kladioničarskom danu pronađena dva fiksa.

Ko voli, nek izvoli...

KHL

16.00: (1,50) Ufa (4,50) Čerepovec (5,10)
18.30: (1,50) Bars Kazanj (4,50) Dinamo Riga (5,10)

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

bet analizaEvropakladionicaLetonijaRusijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara