Komentari na vest

Skener Orlova: Snaga na crti, ključ je kod Cupare, Kukić dirigent, Đorđić bombarder, odlična desna krila...

G

Gost99

pre preko 2 godine

Da se famozna predsednica saveza obrati javnosti zasto je ovoliko propusta bilo... oko korona pravila, zasto su se igraci pustali kucama kad se znalo da je haos po srbiji sa epidemijom, ne krivim igrace nista jel savez pise pravilnik.. Inace sto se tice tima na pivotu smo odlicni ocekujem da Pesambek moze zameniti Abutovica za defanzivu. Odlicno sto je pozvan Ivanisevic covek je majstor sedmeraca i mnogo bolji od Bomastara koji je inace nijakav golman, leva krila su nam kriminalna zar ne postoji skauting neki dz se pozove jos neko.. Tu je Djordjic Kukic Bogdan, Marsa Cupara kao nosioci klupa jako tanka... ako iznenadi Borsaz i jos neko i to je to..SRECNO MOMCI
G

Gile 88

pre preko 2 godine

Nema levih krila tanki na desnog beku samo jedan srednji bek jedino su desna krila i pivoti kompletni samo jedan srednji bek jedan pravi golman. Onaj Ivanisevic dok je branio u Nemackoj ne znam da li je uspeo 2 lopte po utakmici da odbrani. Bomestar je talenat ali je tesko ocekivati da ti njemu das teret da pomogne Cupari sa 5 odbrana recimo po utakmici a levih krila nigde.... Predsednica saveza mora da snosi odgovornost sta objavljuje ko ima koronu niko nema i tacka pa makar i da su u bolnici. I drugi krug je uspeh ali ja bi da za pocetak konacno vidimo neku igru. Sve zavisi od Cupare
L

LuloLulo

pre preko 2 godine

Šta je sa Milanom Jovanovićem. Prije koju god na nelom EP je zasijao tj izdvojio se iz sivila reprezentacije. Imao je 19 god, igrao L beka i igrao za Vojvodinu, pisalo se da je veliki potencijal i osoba koja bi mogla vratiti reprezentaciju na pravi put, a sad vidim niti ga ima na spisku niti ga ko pominje ?
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Imao je tri uzastopne operacije. Prošle godine se oporavio. Polako se vraća i igra za Tuluz.
t

timoty

pre preko 2 godine

svi u Segedin 15.01. da podržimo ekipu protiv Hrvatske,mislim da imamo šanse jer su i kockasti dosta oslabljeni
Б

Белграно

pre preko 2 godine

Огромна штета за Милосављева, Абутовића и Зеленовића. То су баш страшни губици за нас. Идемо тамо са подмлађеном екипом и без припреме после овог корона хаоса, тако да се заиста надам да ће јавност имати разумевања за ову екипу и овог селектора, јер коначно имамо здраву причу у рукомету. Срећно момци, једва чекам да почне!
B

Box

pre preko 2 godine

Kakvo crno razumevanje? Pa ko im je kriv sto idu bez priprema, je l' nisu mogli da treniraju i da se izoluju nego su morali da lumpuju za Novu godinu kao da imaju 15 godina??
d

deki_kg

pre preko 2 godine

Svaka cast Cupari ceo zivot sa takvim nadimkom
D

Dejan8987

pre preko 2 godine

Svaka čast na iscrpnoj analizi, dajte više rukometa. Zaslužili su ovi momci.
m

milosmm

pre preko 2 godine

po svaku cenu cekati abutovica n. ilica i milosavljeva a za drugi krug zameniti jednog desnog beka sa zelenovicem
G

Gostnnn

pre preko 2 godine

Da li ovi odsutni igrači mogu da se vrate za drugi krug ako prođemo grupu?
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Mnogi pričaju svašta na komentarima i gledaju površno. Pričajući pre svega da smo mnogo oslabljeni na desnom beku ali ne gledaju širu sliku. Možda taj igrač iz Svajcarske igra bolju odbranu nego ovi što će izostati. Ili se hemijski se bolje uklapa u tim. Znate, jedan tim ne čini 20 najboljih rukometaša nego kao i u svakom sportu 20 onih koji najbolje mogu da funkcioniše zajedno. U redu Arbutovic će nedostajati puno u odbrani ali tu su ostali da nadomjeste. Možda budu i bolji. Treba im pružiti podršku.
M

Mrcina

pre preko 2 godine

Sa kompletnim sastavom na čelu sa maestrom Nenadićem,imali bi šanse možda čak i za polufinale.Ovako jako teško,mlada ekipa.Puno sreće momci.
G

GostGino Grdanoski

pre preko 2 godine

tacno