Komentari na vest

So na ranu Delfina: Srbija nemoćna protiv Rumunije

R

Rule55

pre 11 meseci

Dokle smo dosli da nas u vaterpolu bije ko stigne, od onolike sile sta ostade,nekad jak Partizan,jaka repka,sad slab Partizan slaba repka.
n

ne pije

pre 11 meseci

ti vodu ta prica to ste pricali i za kosarku i evo sad jak partizan sa 5 stranaca u prvoj petorci ni jedan sprski mladi projekat nista i sve je super nebi se vi bunili ni da imate u vaterpolu 5 najboljih stranaca od drzave tad vam nebi toliko bili bitni rezultati reprezentacije kao i u kosarci
1

149

pre 11 meseci

Hvala vojvodi od čipuljića što je zarad svoje sujete uništio VK PARTIZAN.
c

cao cao

pre 11 meseci

Neka je, svima je milo
V

Vaterpolo

pre 11 meseci

Bas su nam dali puno golova ali valjda cemo dobiti barem Njemacku.Slaba igra pogotovo u odbrani protiv Rumuna nikada nismo primili ovoliko golova ali sada Stevanovic mora spremiti ekipu za sp bez obzira sta je bilo ovo protiv Rumuna ako se odbrana ne popravi i koncentracija bice jako tesko na sp nesto uraditi sa ovom igrom ako nesto ne promjene protiv puno jacih ekipa od Rumunije nemaju sanse.U cetvrtfinalu smo imali rezultat i onda smo izgubili veliku prednost u zavrsnici sa takvom igrom protiv Spanaca recimo bicemo razbijeni ako se odbrana ne popravi.

Goran Tubin

pre 11 meseci

Nije bruka nego kladionice!
D

Delije87

pre 11 meseci

satrase nas Rumuni protiv kojih imamo 100:0 u medjusobnim skorovima hahahahaha juce ih Italija odere 20:2 . Mi ih pobedimo isto toliko pre par meseci . Znaci ovo je cista ali cista namestaljka za kladionice i nista vise !
I

Ivan OL 91

pre 11 meseci

Imali smo 6:6 na EP 2008, sa onom generacijom Šapića, Ćirića, Vujasinovića, Savića...pa smo ih u top stavili. Iako naml to ništa nije oduzelo, to je bio jedini remi u grupi, osvojeno je prvo mjesto u njoj, na kraju EP srebro. Nismo dali ljudima pravo slab dan, a ovi ga uzimaju sami redovno.
g

gost$$$

pre 11 meseci

Kakva namestaljka? Pogledaj ko igra, a ko je izbacen i sve ce ti biti jasno, i ko ih vodi.
E

Eto sad....

pre 11 meseci

smetao Vk Partizan, Srbija dobila jaku ligu jaku Zvezdu, NBGD, Radnički,Šabac. Ae gospodo što niste u stanju da replicirate uspehe koji je omraženi klub postizao?
I

Ivan OL 91

pre 11 meseci

Dobro je više svaka vijest ugnjetavanje VK Partizan. Da ti igraju za Partizan Munariz, Zalanki, Bijač, Marinić Kragić, Funtulis boljela bi te briga za reprezentaciju. Isto kao u košarci i tu nema više Partizanove škole, jedini igrač kojeg su stvorili da je dobar u zadnjih 15 godina je Bogdan Bogdanović. Reprezentacija ispada mnogo ranije od predviđenog na prvenstvima, klub dvije godine ne može da sastavi roster za domaću ligu jer nemaju dovoljan fond igrača, ali nema veze bitno je da su tu Ledej, Madar, Panter, Naneli, Papapetru, Egzum, Lesor, Brozdanski.
c

cao cao

pre 11 meseci

Ivane, vidis da ima par nepametnih koji cekaju kiks srpskih klubova i reprezentacije da mi spomenuli onaj lopovaki partizan koji je sve svima oteo da bi bio najjaci. Sad kad nema lopurde kao sto su bila ona dvojica, se nalaze tu gde se nalaze
m

mile led

pre 11 meseci

Posledica guranja zvezde već 12 godina počev od vaterpola najtrofejnijeg sporta do košarke i fudbala. Evo vidimo da su u košarci i mladje kategorije potpuno uništili
Z

ZzzRrr

pre 11 meseci

Ovo je već previše!
c

cek cek

pre 11 meseci

pokusavam da progutam cinjenicu da smo izgubili od rumunije koju je italija izbacila rezultatom 20:2 cuti dobro je da nismo mi prosli u to polufinale bilo bi 30:0
I

Ivan OL 91

pre 11 meseci

A tek podatak da je Rumunija u kvalifikacijama za EP odigrala 10:10 protiv Slovenije čiju ligu čine 4 kluba, a najjači tim im je kvaliteta poslednjeg iz druge jadranske lige.
G

Greekos

pre 11 meseci

Sramota!!! U godinu dana Francuska, Gruzija, SAD i sad Rumunija. Momentalna ostavka!! Rumunija koja je juče izgubila od Italije 20:2!
A

Aranđel

pre 11 meseci

Na sta smo mi spali kad nas Rumuni deru u vaterpolu
3

3v

pre 11 meseci

Pre mozda 7 meseci smo pobedili rumune 17:1, sta se ovde desilo....
G

GoStw

pre 11 meseci

Desio se Kembe!