Komentari na vest

Španija ostala bez krune, sa Srbijom za bronzu! Manherc pogodio uz zvuk sirene – VAR potvrdio finale za Mađare

č

činjenica

pre 10 meseci

Toliko "nepobedivoj" Španiji. Madjari najbolja ekipa trenutno, i EP u Splitu su trebali osvojiti da sudije nisu navlačili za Hrvate jer su domacini. A Madjari imaju sjajnu generaciju juniora koji stižu i koji su u finalima pobedjivali naše. Posle Pariza opet dolazi period madjarske dominacije.
V

Vaterpolo

pre 10 meseci

Dobra utakmica Spanci su imali pobjedu u dzepu ali Madjari kao Nole protiv Federera na Vimbldonu 2019. nisu se predavali i prakticno dobili izgubljenu utakmicu.Sada se Spancima desilo ono sto su oni uradili Francuzima u predhodnoj rundi kada su Francuzi vodili cijelu utakmicu a Spanci se na kraju probudili i prosli dalje.Bice nasima tesko za bronzu ali nemaju sta da izgube Madjari protiv Grka bice teska borba Grci mozda vise pokazali ali opet Madjari imaju sada dosta motiva da uzmu zlato na sp poslije deset godina.
G

Goss

pre 10 meseci

Ma drvena medalja to je realnost nema šta da tražimo protiv Španije
M

Michelangelo

pre 10 meseci

Bice tesko, Spanija je mnogo iskusnija, i krenuce od pocetka jako. Mi na ovom prvenstvu primamo mnogo golova, losa je odbrana, a napad ako stane sa sutom kao i danas - gubimo. Selektor bez iskustva u vodjenju ovakvih utakmica, protiv Grcke nije zatrazio ni jedan taj maut, bez zelje da povuce rucnu, da cimne ekipu... Tako da ona utakmica sa Italijom ne pokazuje pravo stanje.
n

nadrealnooo

pre 10 meseci

Kakav mec su odigrali Madjari,to je bilo uzivanje gledati!!!Kakvi sutevi kakvi golovi,nerealno su ovo okrenuli!!!Svaka im cast!!!Vidi se da su za dve klase losija ekipa,ali su izginuli u bazenu i nedostatke nadomestili!!!Bravo!!!
I

IvanOL91

pre 10 meseci

Šta je ovo svako malo Srbija sa Špancima. Protiv Mađarske nisu igrali na SP 2013 godine, zadnji put su izgubili na SP od Mađara 1998. Mislim da bi oni bolje ležali. U svakom slučaju ogromna prednost Španiji za bronzu, prvenstveno zbog razmjera u kvalitetu Agire - Mitrović.
B

Babaroga

pre 10 meseci

Ako ne otvorimo loše utakmicu kao prošli put i pogađamo mrežu umesto prečke i stativi kao danas, možemo da odigramo dobru utakmicu
R

Rasputin

pre 10 meseci

Mi smo prosli mec sa Spancima otvorili sa 2-0 za nas… posle je krenulo lose cim su oni poveli sa 3-2 nasi su se raspali sa igrom… slicno je bilo i danas… ali to nije nedostatak kvaliteta neko psihicka blokada koja kad tad mora da se probije, npr tajm aut ili ce neko da preuzme odgovornost i ne dozvoli protivniku da ode na plus 2