Aleksandar Stefanović (©Starsport)
Aleksandar Stefanović (©Starsport)

Stefanović: Potrudićemo se da pobedimo makar u pet setova i uzmemo titulu

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 08:55

"Za prvo mesto i prednost domaćeg terena borimo se cele sezone. Sigurno da će biti prednost", rekao je odbojkaš Crvene zvezde

Nisu bili raspoloženi igrači Crvene zvezde da daju izjave posle drugog poraza u finalnoj seriji protiv Partizana. Iako bi pred novinare trebalo da se izađe i kada se pobeđuje i kad se gubi, crveno-beli su mahali glavom i govorili da ne žele da pričaju. Ipak, jedan od je na putu ka svlačionici zastao.

Reč je o Aleksandru Stefanoviću, koji igra odličnu sezonu u timu sa Marakane. Ni srednjem blokeru nije bilo lako, ali nije pobegao od odgovornosti... Svestan je koliko je Zvezda bila blizu titule, a ujedno i koliko će biti napeto i stresno u majstorici.

Izabrane vesti

"Biće teško kao i na ove poslednje dve... Partizan se vratio posle 2:0 u seriji za nas. Biće baš, baš teško - potrudićemo se makar u pet setova da pobedimo taj meč i uzmemo titulu", optimista je veliki adut Crvene zvezde.

Jevtićevi momci su na četvrtom meču imali u prvom setu prednost 23:21, posle toga u drugom 17:10, ali oba čina su izgubili...

"Imali smo, ali nismo uspeli da rešimo zbog naših grešaka. Šteta... Neće nas ništa poremetiti, uspećemo da rešimo to analizom, ali i u svojim glavama".

Poslednji duel se igra u njihovom domu - u dvorani na Banjici. Da nisu bili lideri na kraju ligaškog dela, ne bi sada imali taj luksuz.

"Za prvo mesto i prednost domaćeg terena borimo se cele sezone. Sigurno da će biti prednost", naglasio je Aleksandar Stefanović.


FINALE PLEJ-OFA ZA ODBOJKAŠE U SRBIJI

Crvena zvezda - Partizan 3:0

Partizan - Crvena zvezda 1:3

Crvena zvezda - Partizan 2:3

Partizan - Crvena zvezda 3:2

Petak

19.00: Crvena zvezda - Partizan


tagovi

OK Crvena ZvezdaAleksandar StefanovićSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara