Stonoteniseri Partizana (Foto: SK Partizan)
Stonoteniseri Partizana (Foto: SK Partizan)

Stonoteniseri Partizana osvojili titulu posle 16 godina

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.04.24. | 03:34

Aleksandar Karakašević, kao i njegov otac Milivoj, sa peharom u crno-belom dresu otišao u igračku penziju

Ne može JSD Partizan da se u ovoj godini podiči velikim brojem osvojenih pehara. Fudbalska sekcija je nastavila sa trofejnim postom, zasada se nije proslavila ni košarkaška, dok je odbojkaška tron predala najveće rivalu. Nedavno su rukometaši crno-belih posle 11 godina uzeli Kup Srbije, dok su se u petak uveče stonoteniseri Partizana pobedom nad niškim Železničarom sa 2:0 u finalnoj seriji domaćeg prvenstva posle 16 godina okitili titulom prvaka države!

Nakon što su prvotimci kluba iz Humske predvođeni legendom našeg stonog tenisa, 48-godišnjim Aleksandrom Karakaševićem u gostima pobedili Nišlije sa 4:2, istim rezultatom su u revanšu odigranom u SC "Master" u Zemunu stigli do konačngo slavlja.

Izabrane vesti

Na putu do dugo čekanog trona su prvo u četvrtfinalu na kolena bacili Crvenu zvezdu, potom u polufinalu branioca krune, Radnički iz Beočina pre nego što su isprašili i Železničar.

Deo šampionskog tima su uz Karakaševića još Kinez Vang Zeng koji je imao presudan uticaj na konačan ishod, kao i Rus Mihail Pajkov. Uz sve to, ova finalna serija plej-ofa je bila poslednja za Karakaševića kao aktivnog igrača koji je imao želju da se kao i njegov otac, Milivoj, u crno-belom dresu sa tituom oprosti od voljenog sporta. Na kraju je i uspeo.


tagovi

stoni tenisJSD PartizanAleksandar Karakašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara