Komentari na vest

Treći skok za spas! Vuleta strepela posle dva prestupa, ali ide u finale SP sa 11. rezultatom

S

Starosna dob

pre gotovo 2 godine

Ivana je gađala prva dva skoka na maks, treći skočila sa dosta rezerve. Po meni nije realan ovaj rezultat a najvažnije je da je u finalu. Tamo, kvaliteta za medalju ima svakako, da li baš zlato, nisam siguran (iako se nadam i navijam), ali i svaka druga medalja bi bila odličan rezultat. 32 godine za atletiku nisu malo.
V

V V

pre gotovo 2 godine

Ivana svaka čast. Naša najbolja atletičara svih vremena računajući i žensku i mušku Atletiku. Obzirom da država nikad tj. vrlo malo ulagala u bazne sportove samim tim Svetski rezultati Ivane od 2008 i njenog trenera Gorana Obradović su veliki podvig. Neka je sad kao 11 ušla u finale. Možda je to i bolje jer je prošlu Olimpijadu u Tokiu bila najbolja u kvalifikacijama sa 7 m a u finalu 4ta.Nek sad bude obrnuto da u finalu pogodi zalet skoči 7 m i osvoji medalju kao najstarija. Svakako sportistkinja godine jer je Svetska Prvakinja u dvorani ove g sa 7.06m.Ajde Ivana možeš ti sve
Z

Zivorad je gost i pise ovaj post

pre gotovo 2 godine

Cini mi se da oda kada je promenila prezime da joj rezultati i nisu vise onako vrhunski kao sto su bili nekad. Fokus joj je na drugim stvarima.
T

To joj je to

pre gotovo 2 godine

Nedje 10ta,manje vise