(©Trentino)
(©Trentino)

Trentino uzeo korektora Peruđi: Kamil Rihlicki kompletirao novi šampionski tim

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.07.23. | 21:53

On će biti poslednje pojačanje ekipe iz Trenta

Novi igrač italijanskog Trentina je Kamil Rihlicki. Posle dve godine napustio je Peruđu i stigao u klub koji je aktuelni šampion Italije.

Njegovim potpisom stavljena je tačka na prelazni rok, završeno je sklapanje kockica i poznat je kompletan tim koji će braniti titulu u prvenstvu, a i napasti sve ostale trofeje.

Izabrane vesti

Novi korektor Trentina rođen je 1. novembra 1996. godine u Luksemburgu. U Italiji je do sada igrao za Ravenu, Lube i Peruđu, a oprobao se i u Belgiji, Luksemburgu i Kataru.

U poslednjih pet sezona Superlige postigao je 1.463 poena na 111 odigranih utakmica. Više su zabeležili samo Leon, Leal i Nimir, što dovoljno govori o kakvom se društvu radi.

Do sada je osvojio sedam trofeja - dva Svetska klupska prvenstva, Skudeto, tri Kupa Italije i jedan Superkup. U svakom od tih takmičenja ostavio je značajan trag. U Trentinu će nositi dres sa brojem 11.

U zanimljivom predstavljanju na zvaničnom sajtu novog kluba navodi se da su mu roditelji bili inspiracija da počne da se bavi odbojkom, jer su i oni bili u istom sportu. Ne voli da gubi, odbojka mu predstavlja život, san mu je da učestvuje na Olimpijskim igrama.

Voli putovanja, sunce, karbonaru, a omiljeni glumac mu je Vil Smit.


tagovi

TrentinoOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara