""
""

Tužan dan za F1 – Manor više ne postoji!

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.01.17. | 14:49

Stečajna uprava nije uspela da pronađe novog investitora, pa su radnici MRT Manora obavešteni da su od utorka slobodni da traže nov posao

Budućnost engleskog tima više ne postoji. Manor je danas kapitulirao, odnosno ispao iz trke najbržeg cirkusa zbog osujećenih namera da se pronađe novi vlasnik.

Izabrane vesti

Administracija kluba je danas obavestila zaposlene u Manoru da od utorka ne moraju više da dolaze na posao. Tako je stavljena tačka na priču Manora koja je u poslednje vreme izgledala kao agonija u kojoj se na sve moguće načine pokušavao da izbegne bankrot. Naime, stečajna uprava je nedavno objavila da je njihov bolid spreman za nastupajuću sezonu i da se pregovara sa potencijalnim kupcima. Ime kupca ekipe koja je u Formuli 1 na neki način i pod čudnim okolnostima opstajala od 2010. po današnjim vestima nikada neće biti obelodanjeno.

Stečaj i propast – Manor je na ivici, možda već i u ambisu!

Šef ekipe, Dejv Rajan jednostavno nije mogao da pronađe finansijsku podršku, a malo je bilo onih koji su bili voljni da ulože u ekipu koja nije profitabilna. Inače, pun naziv sada već bivšeg tima je Manor MRT, a kao pogonske jedinice korišćeni su Mercedesovi agregati.

(Foto: Action Images)


tagovi

ManorFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara