""
""

Udovičić mladima Srbije: Zajedno smo spremni da podmetnemo leđa

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.05.14. | 14:03

„Potrebno je da se ujedinimo, da ne zaboravimo na sve gradove, sela i sugrađane koji su pogođeni poplavama, nstavljamo da radimo istim tempom“, istakao je ministar omladine i sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da su mladi u krizi koja je zadesila Srbiju pokazali da država i građani mogu da računaju na njih i u najtežim situacijama.
Mladi u celoj Srbiji su učešćem u odbrani zemlje od poplava pokazali visok stepen zrelosti i odgovornosti, kao i da građani i država mogu da računaju na njih. Svi zajedno smo spremni da podmetnemo leđa kako bi se spasli ljudski životi i kako bi se život u pogođenim područjima što pre vratio u normalu“, rekao je Udovičić u Obrenovcu, gde će sa volonterima učestvovati u akcijama pod komandom Štaba za vanredne situacije.

On je naglasio da je neophodno nastaviti ovakve akcije i u narednim danima, kada entizijazam splasne, jer će biti mnogo posla kako bi se život u poplavljenim gradovima i selima vratio u pređašnje stanje.
Sada je potrebno da se ujedinimo, da ne zaboravimo na sve gradove, sela i sugrađane koji su pogođeni poplavama. Nastavljamo da radimo istim tempom“, zaključio je Udovičić.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vanja UdovičićSrbijaMinistarstvo sportaPoplave

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara