""
""

Vaterpolisti, vi ste prava gospoda i primer svima!

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.09.15. | 20:49

Ponovićemo - prijatelji pre svega, pa onda večiti rivali...

Ne tako davno vaterpolisti Crvene zvezde pokazali su ogromno poštovanje prema večitom rivalu kada su kolegama iz Partizana ustupili nekoliko termina na bazenu Dorćol, kako bi crno-beli mogli da se spremaju za svoje obaveze u Ligi šampiona. Pet i po meseci kasnije, igrači kluba iz Humske odlučili su da svojim prijateljima iz crveno-belog kluba pomognu na identičan način. 

Izabrane vesti

Vaterpolo klub Crvena zvezda nalazi se u ozbiljnim finansijskim problemima, ali su igrači Partizana bez ustručavanja uskočili u pomoć, pa će Zvezda prva dva kola Jadranske lige, protiv Radničkog i Vojvodine (25. i 27. septembra), igrati na Banjici. 
"Za sada smo se dogovorili za ovu nedelju, a šta će biti dalje videćemo", kaže direktor crno-belih Mirko Bradajić, a pišu Večernje novosti

Međutim, poznato je da ni u Partizanu situacija nije zavidna, s obzirom na velika dugovanja za mazut i struju.
"Imamo problem koji pokušavamo da rešimo. To nas više muči od sportskih problema. Uostalom, malo koga zanima što smo prošle godine osvojili sve titule osim za godište 2003. i seniorski Kup Srbije", smatra Bradajić.

Treba istaći da ovo nije prvi put da dva vaterpolo kluba i večita rivala pomažu jedni druge, ali ovim potezima predstavljaju primer za druge i kako se gospodski treba odnositi prema sportu, a pre svega protivniku.

Interesantno, Partizan će u prva dva kola takođe ugostiti Vojvodinu i Radnički na istom mestu, samo u redosledu kojim je napisano sada. Partizan u petak od 19.30 igra sa Vojvodinom, a Zvezda od 21.00 sa Radničkim. U nedelju od 18.00 crno-beli se sastaju sa Kragujevčanima, a crveno-beli od 19.30 sa Novosađanima.

(FOTO: MN Press)


tagovi

VK PartizanVK Crvena zvezdaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara