Komentari na vest

Vojvodina spasila tri meč lopte i sprečila senzaciju! Spartak eliminisan, Boškanova četa brani titulu

J

Jaran021

pre oko 1 godinu

Top utakmica. Finale pre finala. A sad Firmaši da ispunimo tribine i uzmemo jos jednu titulu! Novi Sad nas je znaj, svaki kvart, svaki kraj!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Pravi rolerkoster od utakmice 2-0 za Vojvodinu pa Spartak izjednacuje na 2-2 i Vojvodina ih lomi u petom setu i pobedjuje.Cestitke svakako i Spartaku na borbi i prikazanom kvalitetu i srecno Vojvodini u finalu.Krajnje je vreme da gospodin Zbiljic ulozi jos vise u odbojkaski klub Vojvodinu i da Vojvodina igra ozbiljnu ulogu u Ligi Sampiona da napravi veliki uspeh i prodje grupu.
D

Dr Neđo

pre oko 1 godinu

Kako se sladiš sada,m? Nećeš još dugo. Spartak je uspešno završio sezonu. Tebi će odzvanjati u glavi da si ispao iz SUPERLIGE. Karma je čudo.
Z

ZoranP

pre oko 1 godinu

Cestitke ekipi vojvodine na jos jednom plasmanu u finale
M

Meć lopta

pre oko 1 godinu

Spartak imao kontru jedan na jedan čista situacija na meč lopti peti set. Gotova utakmica, ali korektor hoće da efektno završi i stiže kazna...
S

SuboticaGrad

pre oko 1 godinu

Spartak tesko baksuzna ekipa.Kako god cestitke Vojvodini i srecno u finalu
S

Srbija KG

pre oko 1 godinu

Spartak nažalost pokazalo se da ne zna da igra pod pritiskom. Kao i u Subotici, ponavlja im se taj prvi set koji gube na razliku, a potom kreću da igraju rasterećeno tek kada je "sve gotovo" na 0-2, što im je i dalo rezultat. U petom opet su imali nekoliko šansi da prelome utakmicu i to nisu uradili, da bi isti opet na razliku izgubili.
G

GostUSA

pre oko 1 godinu

poslednjih 5 poena da su isli samo na Musulovica umesto Kana, verovatno bi bili u finalu. ovako Vosi jos jedna titula :)
0

009022

pre oko 1 godinu

Vojvodina se izvukla i to moze biti veliki podstrek u finalu. Evidentno je da nisu u formi, ali nije ni Partizan u Bog zna kakvoj, tako da ce pobednika finala odluciti bolja inspiracija.
B

BV

pre oko 1 godinu

Sjajan meč,ali NS komentatori bruka i sramota od navijanja za domaću ekipu i potcenjivanja gostujuće ekipe!Ovo je čak i za naše standarde previše,pokvarili utisak totalno!
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Upravo. SRAMOTNO komentarisanje utakmice. Ono je za otkidanje procenta od plate ODMAH! Kao da su funkcioneri Vojvodine su prenosili.
G

GostNSad

pre oko 1 godinu

kao da su BG bolji kad igraju Vojvodina i Partizan/Zvezda
n

naredio

pre oko 1 godinu

Pa ajd ti pričaj nešto pozitivno o protivniku, kad Zbilja naredi - MORA da se poštuje.
a

ajmooo hth

pre oko 1 godinu

3 2 za partizan finale, vojvodina zilava, ali sita svih trofeja... partizan jak i spreman za titulu posle vise od decenije.