Komentari na vest

Vreme je da počne finale: Vojvodina igra za sedmu titulu u nizu, Partizan juri prvu još od 2011. godine

d

detoks

pre oko 1 godinu

Napred Partizan!!!!
N

Npr. Parovi

pre oko 1 godinu

Tzv "trener" Partizana je decko vise za neki rijaliti nego da stoji pored aut linije
B

Botosani

pre oko 1 godinu

Ovog trenera Partizana treba izbaciti iz sporta,uzasno ponasanje prema treneru Zvezde je za svaku osudu...

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Vi biste samo nekoga da izbacujete i da tuzite, to je vas nacin razmisljanja. A u redu je da trener zvezde grokce i rice?
R

Reprezentacija samo

pre oko 1 godinu

Trenera koji je uzeo dva trofeja ove sezone izbaciti iz sporta... Momka koji ima 239 zvaničnih mečeva za reprezentaciju Srbije, sedmi je na večnoj rang-listi. Bio je i kapiten nacionalnog tima. Osvajao je i medalje sa najvećih takmičenja, ukupno 9 u dresu Srbije. Pomoćni trener reprezentacije Srbije. Bori se za treći trofej u Srbiji ove sezone i treba ga izbaciti iz sporta. Pa šta onda mislite o onim koji nikada nisu uzeli trofej. Šta se misli o onim trenerima koji su reprezentaciju gledali samo na TV. Koji recimo odbojku nisu ni igrali. O osvojenoj medalji u dresu reprezentacije neću, to doživi mali broj naravno onih najboljih koje odbojkaška Srbija ima. Zato ih treba poštovati. Šta da očekuju treneri ili igrači u nekom malom klubu, u nekoj nižoj ligi recimo kada se ovakav komentar stavi bivšem reprezentativcu.
G

Gost44

pre oko 1 godinu

Pa trener Zvezde je npr trener već nekih 30tak godina. Radio u Francuskoj tokom većeg dela svoje karijere gde je osvajao pehare, bio i u Belgiji i u Grčkoj. Kao igrač bio je reprezentativac i član prve generacije koja je donela bilo kakvu medalju sa velikih takmičenja (EP i SP i OI) u našu zemlju. Pa vam to ne smeta (a ni dotičnom treneru Partizan) da pravite cirkuse, da mu psujete roditelje (pokojne) samo zato što vas je rastavio od života 2 puta u 7 dana. Ko o čemu .... o poštenju.
R

Reprezentacija samo

pre oko 1 godinu

Niko ga i ne dira i ne spominje. Nije tema. Jugoslavija je bivša država i lepo je i za poštovanje što je DEDICA bio deo te reprezentacije i osvojio tu jednu medalju, bronzanu na evropskom. Neuporedivo je to naravno sa nekim ko ima 9 imedalje sa svetskog prvenstva,evropskog i svetske lige i ko je bio učesnik olimpijskih igara i ko je odigrao toliko utakmica u reprezentaciji ali Srbije. On se vratio kao penzioner trener u Srbiju u 70 godini. Primao je nacionalnu penziju i radio u evropi 40 godina, a ovaj drugi radi u svojoj zemlji i pomoćni je trener reprezentacije. Nije lepo što se sve to desilo između njih. I jedan i drugi su sjajni treneri. I to nije tema uopšte. Nema potrebe vređati bilo koga. Tema je finale plej ofa. Partizan i Vojvodina, njihovi treneri.
R

Reprezentacija samo

pre oko 1 godinu

U muškoj odbojc u finalu treneri momci koji su igrali odbojku na najvišem nivou. Osvajali medalje na najvećim takmičenjima sa reprezentacijom. Lepo videti. Biće sjajno finale ne seoska zabava kao u ženskoj odbojci.
G

Good Fellas

pre oko 1 godinu

Prvi momak sa ubedljivo najjačim budžetom Vojvodine u istoriji nakrkao za ove dve godine poraza kao niko, drugi svoje obimno znanje pokazao kao član stručnog štaba reprezentacije koja je završila deveta na svetu. Fantastični stratezi.
R

Reprezentacija samo

pre oko 1 godinu

O je dečko član one najbolje reprezentacije koja je ikada igrala odbojku. 13 titula sa Vošom. Osam ih je osvojio kao igrač, tri u funkciji sportskog direktora i dve kao trener kluba u koji je ugradio veliki deo sebe. 10 medalja sa reprezentacijom sa svakog takmičenja ima medalju. Olimpijski šampion.Osvojio ligu šampiona kao igrač. Sa Crnom Gorom kao trener uzeo evropsku ligu. Osvajao titule u raznim zemljama kao igrač.
Ž

Žgane

pre oko 1 godinu

Boškan je gospodin za ovog Janjića koji je jedna od odvratnijih pojava u našem sportu i to bez takmaca.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nikakav on Janjic nije.
G

Good Fellas

pre oko 1 godinu

Boškan je samo malo manja sirovina od Janića. A obojica su miljama daleko od gospodina.
S

Slanina

pre oko 1 godinu

Vreme je da dobiju porciju,očekujem 3:0...