""
""

Za Luisa nema zbora - VN Britanije u F1 kalendaru ostati mora!

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.17. | 14:44

Vozač Mercedes AMG Petronasa misli da bi ukidanje trke u njegovoj matičnoj zemlji bio ravno eksploziji za najbrži sport

Situacija je jasna, Silerstoun je glasao za istupanje iz najbržeg cirkusa. To zapravo ne znači da i Britanija odustaje od Formule 1, što Luisa Hamiltona skoro pa neopravdano uzbuđuje. Niko nije rekao da od 2019. godine neće biti VN Britanije... Odlučeno je samo da neće biti Silverstuna.
„Ja mislim da je Britanija dom motosporta. Mnogo timova je stacionirano ovde, tako da nema logike da se u Britaniji ne voze trke. Sve bi eksplodiralo. Ova zemlja ne bi trebala da ima samo jednu trku, već dve. Mnogi su skloni tome da štede cele godine kako bi otišli na taj jedan trkački vikend“, rekao je Luis Hamilton koji brani VN Britanije svim silama.

Izabrane vesti

Uz Hamiltonove reči, mi ponavljamo informaciju koju smo još pre nekoliko dana objavili, a u kojoj stoji da je London spreman da se nađe na F1 mapi kao još jedan od gradova koji će organizovati uličnu trku. Luis Hamilton još uvek nije ni reč rekao o tome, a čini se da bi ta ideja mogla da zaživi. Kada je reč o trostukom svetskom šampionu, dobro je reći da je njegova fascinacija Silvestounom sigurno vezana za seriju dobrih rezultata na svojoj matičnoj stazi. Njemu se naravno ne menja teren gde pobeđuje bez bilo kakvih trzavica i poteškoća.

(Foto: Action Images)


tagovi

Formula 1Luis HamiltonMercedes AMG PetronasVN Britanije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara