Zbiljić sa Simićem i Rudićem (©MN Press)
Zbiljić sa Simićem i Rudićem (©MN Press)

Zbiljić: Lično sam učestvovao u selektiranju ekipe, znam da imamo pobednički karakter

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.04.23. | 16:48

"Idemo po 20. titulu", poručio je bivši predsednik OK Vojvodina

Za odbojkaše Vojvodine sutra se igra meč sezone... Ukoliko ne budu uspeli da dobiju Spartak oprostiće se od titule i završiće se njihova vladavina koja traje već šest godina.

Spartak je pobedio prvi utakmicu polufinala na gostujućem terenu, pa će sutra u Subotici igrati za drugo uzastopno finale. Iako su Jevtićevi momci u ovom trenutku mnogo bliži prolasku, svi u Vojvodini veruju da će izboriti majstoricu.

Izabrane vesti

Pozitivnom ishodu se nada i bivši predsednik, a sadašnji generalni sponzor kluba Dragoljub Zbiljić.

"Lično sam učestvovao u selektiranju ove ekipe i pouzdano znam da imamo pobednički karakter", rekao je Zbiljić. "To ćemo i pokazati u drugoj utakmici polufinala u Subotici, kao i u svim mečevima koji dolaze. Mi smo Vojvodina, imamo šampionski tim i to ćemo dokazati. Idemo po 20. titulu, da nastavimo da pišemo istoriju".

Druge utakmice u polufinalnim serijama su na programu u ponedeljak. Partizan i Radnički se sastaju u Masteru od 18 časova, dok Vojvodina i Spartak okršaj u Subotici počinu od 19 časova.

Dalje će proći ekipa koja prva dođe do dve pobede. Kad je finale u pitanju - igraće se dok jedan tim ne bude tri puta slavio.


tagovi

OK VojvodinaDragoljub ZbiljićŽOK Spartak SuboticaSlobodan Boškan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara