""
""

Ako ste ga zaboravili, vreme je da mu konačno ukažete poverenje!

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.09.17. | 09:44

Posle Nadala i Del Potra u Montrealu, momak rođen 1999. godine srušio je Žo-Vilfrida Congu na US openu

Da li se sećate Denisa Šapovalova? Nedavno je napunio 18 godina i jedan je od retkih koji u nadolazećoj generaciji može da se pohvali pobedama nad Rafaelom Nadalom, Huanom Martinom Del Potrom, Žo-Vilfridom Congom...

Izabrane vesti

Jasno je da se radi o teniseru pred kojim je svetla budućnost. Ukoliko je trijumf protiv popularnog Delpa u drugom kolu Montreala bio senzacija, onda je izbacivanje Nadala na istom mestubila samo potvrda da će i najvećima klecati kolena pred levorukim Kanađaninom.

To je na svojoj koži dobro osetio Conga koji je u drugom kolu US opena počišćen od strane tinejdžera rođenog 1999. godine (6:4, 6:4, 7:6).

MOZZART KVOTE
(1,60) Šapovalov - Edmund (2,19)

Šesnaestina finala Otvorenog prvenstva SAD - između ostalih - donosi nam treći okršaj Šapovalova i Edmunda ove sezone. Prvi susret u okviru Dejvis kupa ostaće upamćen po diskvalifikaciji Šapovalova zbog slučajnog "napucavanja" sudije koji je bio prinuđen da ga diskvalifikuje sa meča. Bilo kako, Kanađanin je već zaostajao za Edmundom dva seta, pa je "tragedija" bila znatno manja.

Međutim, okršaj u Londonu doneo je drugačiji ishod. Šapovalov se revanširao britanskom teniseru rezultatom 2:1 (7:5, 4:6, 6:4) i tada je manje-više počeo vrtoglavi uspon.

I jedan i drugi su u Njujorku odigrali dva dobra meča u glavnom žrebu (Šapovalov bio u kvalifikacijama), pa se očekuje da danas oko 19 časova vidimo rovovsku bitku i verovatno pobedu Šapovalova koji se nalazi u nestvarnoj formi uz veći broj gemova.

Granica u kladionici MOZZART iznosi 38,5 i vrlo lako bi mogla da bude prebačena. Iskoristite to!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Velika BritanijaUS openKanadaKajl Edmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara