"Ana Ivanović"
"Ana Ivanović"

Ana kao brzi voz! Srpska lepotica pregazila Donu Vekić i protutnjala u četvrto kolo Rolan Garosa!

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.05.15. | 12:03

Najbolje rangirana srpska teniserka oduvala Hrvaticu sa Otvorenog prvenstva Francuske...

Ana Ivanović

To je Ana Ivanović koja je 2008. pokorila Francusku i osvojila Rolan Garos! Najbolje rangirana srpska teniserka protutnjala je kao brzi voz do četvrtog kola Otvorenog prvenstva Francuske i na tom putu pregazila Hrvaticu Donu Vekić, za samo 52 minuta igre - 6:0, 6:3. 

Izabrane vesti

Posle dve klimave partije u prve dve faze protiv daleko slabijih protivnica Ana je iskalila sav bes na 165. teniserki sveta i još jednom potvrdila da je u sve boljoj formi, kako takmičenje odmiče.

Dokaz toga je i prvi set susreta sa Vekićevom, koji je srpska lepotica dobila sa maksimalnih 6:0, za samo 23 minuta i tek retkih trzavica na servis protivnice. Ana je odigrala možda i najubedljivi meč u dosadašnjoj sezoni, što samo može biti dobar vetar u leđa za izazove koji tek slede, a koji neće biti nimalo jednostavni. Hrvatska teniserka nije imala spreman odgovor za raznovrsnu igru Ane Ivanović, pre svega siguran servis, što je 27-godišnjoj Beograđanki dalo snagu da od starta meča munjevito juriša ka cilju. 

Ana će se u četvrtom kolu sastati sa pobednicom ruskog okršaja Ekaterine Makarove i Elene Vesnine, a upravo je Makarova potencijalno najteži rivali srpskoj teniserki do polufinala sa Marijom Šarapovom

(FOTO: Action Images)


tagovi

WTARolan GarosDona VekićAna Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara