Huan Martin del Potro
Huan Martin del Potro

ATP Kvins: Trava nije samo za fudbal

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.19. | 10:43

Na legendarnom turniru u Engleskoj danas na terenu Del Potro, Cicipas, Vavrinka, Šapovalov...

Ove sedmice na programu ATP tura kategorije 500 koji se igraju na travi, jedan u Nemačkoj, a drugu u Engleskoj. Pošto smo predgledali šta se danas nudi za klađenje i navijanje u Haleu, red je da bacimo o pogled i na čuveni Kvins (nagradni fond 2.081.830 evra).

RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

Dnevni program mečeva počinje već u podne kada na centralnom terenu igraju Sten Vavrinka i domaći teniser Danijel Evans. Švajcarac je, naravno veliki favorit protiv trenutno 63. reketa sveta.

Nakon njih na teren izlazi Huan Martin del Potro protiv mladog Denisa Šapovalova. Teško će plavokosi Kanađanin rusko-izraelskih korena moći da pruži značajniji otpor iskusnom Argentincu  iako je 1-1 u međusobnim okršajima. Šapovalov je, kao i veliki broj njegovih vršnjaka, dosta obećavao na ATP turu, ali kako godine prolaze tako sve više deluje da neće dostići sam vrh. Tek mu je 20, tako da ima vremena da nas razuveri u ovu tvrdnju, ali kako sada stvari stoje, teško. Preporučujemo da odigrate KMB 1&UG< (23,5), to jest da će Delpo pobediti na meču i da će zbir gemova biti manji od navedene margine za kvotu 2,65.

Lepa kvota 2,03 nudi nam se na Martina Fučoviča protiv Felisijana Lopeza. Da se ovaj meč igra pre pet godina, pa da Španac i bude favorit, ali danas... Čudno, ali je postavljen za favorita, što ćemo iskoristiti i odigrati na snažnog i sve boljeg Mađara, trenutno 51. igrača sveta iako je Lopez zaista majstor igre na travi.

Ako tražite fiks, danas ga je teško naći u Kvinsu, ali 1,35 na Stefanosa Cicipasa protiv u poslednje vreme očajnog Kajla Edmunda je svakako najbliži "idealu".

 ***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara