ATP Hale: Opet taj Štruf!

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.19. | 09:45

Treći turnir zaredom snažni Nemac igra protiv nekog od srpskih tenisera, a danas od 12 č pred njim je Laslo Đere. Federer protiv Milmana

Jan Lenard Štruf nakon Rolan Garosa i Mercedes kupa i u Haleu (trava, nagradni fond, 2.081.830 evra) ukršta rekete sa jednim od srpskih tensiera. Pošto je osmini finala pariskog grend slema izgubio od maestralnog Novaka Đokovića, da bi se već naredne sedmice u Štugartu "osvetio" Miomiru Kecmanoviću, ovaj put je pred njim Laslo Đere.

RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

Naš drugi, a svetski 27. reket u Nemačkoj danas tačno u podne otvara deo sezone na travnatim podlogama protiv domaćeg igrača kojem je početkom godine u Ouklendu predao meč zbog povrede, tako da taj deo statistike pada u vodu, pošto im je to bilo i jedino sučeljavanje.

Nema sumnje da as iz Sente ima kvalitet da savlada 35. tenisera na ATP listi, koji u poslednje vreme zaista igra odlično te je ipak favorit. Ali, kvota 4,70 na Đerea je, da se ne izrazimo drugačije, zapanjujuća. Zato je i uzimamo! Bez pitanja.

U isto vreme, ali na drugom terenu u Haleu David Gofan i Gvido Peja igraju treći put jedan protiv drugog. Belgijanac je favorit, ali ne toliko jak iako vodi sa 2-0 u međusobnim okršajima. Argentinac nije nimalo naivan igrač, što se videlo u ta dva meča koja su bila izuzetno napeta i zato nešto slično očekujemo i ovaj put.

Ne bi bilo u redu da ne istaknemo i meč dana u Haleu, koji to zapravo nije, Jer Rodžer Federer igra protiv nezgodnog Džona Milmana, a zna se ko je favorit. Zanimljivo je da je odnos između njih 1-1 pošto je Australijanac slavio protiv Švajcarca prošle godine na US Openu. Istina, uslovi su tada bili neljudski zbog velike vrućine i vlage, taako da sada očekujemo da ovde prođe Fedeks i to u dva seta, pre svega zato što mu je protivnik u veoma slaboj formi u poslednje vreme.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara