Đokerson gura dalje

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.08.18. | 09:31

Iako je doživeo gorak poraz u singlu mastersa u Torontu, Đoković uspešno nastavio takmičenje u dublu sa Kevinom Andersonom

Razočarao je sinoć i sebe i navijače Novak Đoković  nakon poraza od 19-godišnjeg Grka, Stefanosa Cicipasa u trećem kolu matersa u Torontu, turnira kojeg je osvajao više puta.

Rano ispadanje za šampiona kakav je on, ipak nije veliki šok, jer ako se izuzme osvajanje Vimbldona, Novak u 2018. ima uglavnom prosečne rezultate, ušta se uklopio i ovaj poslednji. Jednostavno, još nije u punoj snazi i koncentraciji, mada treba imati na umu da mu podloga u najvaćem gradu Kanade nije odgovarala, kao i mnogim iskusnijim teniserima pošto je veoma brza i ne prašta greške.

Izabrane vesti

"Zaista sam želeo da dobro igram u Kanadi, i nije mi lako da prihvatim poraz. Ali nemam druge nego da guram dalje. Sada je na redu masters u Sinsinatiju, jedini koji nisam osvojio", izjavio je Beograđanin koji je slavio na 21 od poslednjih 25 mečeva.

I pored poraza on je nastavio takmičenje, ali u paru sa Kevinom Andersonom i to uspešno pošto su sinoć savladali favozovani francuski tim, treće nosioce turnira Pjer Ig Erbera i Nikole Majua sa 4:6, 6:4 i 10:7. Protivnici u četvrtfinalu su im Hrvat Nikola Mektić i Austrijanac Aleksander Peja. Iako srpsko-južnoafrički par , koji je sam sebe nazvao "Đokerson", nije favorizovan, jer ne samo da je Anderson prošao u četvfinale singla, nego je i Novak prakitčno več na putu ka Sinsinatiju nakon poraza od Cicipasa, što znači da možda i neće biti roliko predani zadatku, kvota 2,19 na njih je više nego prihvatljiva. Šta više, verujemo u njihov prolazak u polufinale. 

Foto: Action Images


tagovi

ATP TorontoKevin Andersonbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara