"Detalj sa meča protiv Tima"
"Detalj sa meča protiv Tima"

Đoković: Ne vrti se svet oko mene...

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.06.17. | 15:00

"Nadam se da će mi iskustvo i vreme pomoći. Nisam već 7-8 meseci osvojio važniji turnir. Moram da učim te lekcije i da vidim kako da se izvučem iz ovoga", rekao je medijima u Parizu naš teniser nakon šokantnog poraza od Tima

Detalj sa meča protiv TimaSvedoci kažu da je bilo više nego očigledno da je Novaku Đokoviću ovakav poraz od Dominika Tima, pre svih tih 0:6 u trećem setu teško palo. Mesto na kojem je dohvatio zvezde pre godinu dana, sada je postalo njegova bruka, a napušta ga sa saznanjem da neće više biti ni drugi reket sveta, a možda ni treći. Rafa Nadal ga sigurno preskače, a ako Sten Vavrinka ponovo osvoji Kup musketara, eto i njega ispred Srbina

"Nije mi jasno kako mogu da odigram odlično, a onda da danas tako padnem...", požalio se naš as predstavnicima medija u Parizu, "Mnogo je teško ponovo naći pravu formu, radim na tome i siguran sam da ću uspeti. Trenutno mi nedostaje konstantnost. Odigram nekoliko mečeva kako valja, a onda kao danas potpuno podbacim. Teško je komentarisati treći set. Prvi je bio prilično blizu, a onda sam izgubio ključni gem na svoj servis u drugom. Jednostavno, bio je bolji".

Izabrane vesti

Mnogi sumnjaju da je u pitanju nemotivisanost i da Beograđaninu treba jedna dobar odmor od reketa.
"Volim ovaj sport, motivisan sam i želim da igram dobro i pobeđujem. Ramišljam i o odmoru, razmišljam o mnogo čemu, verujte mi. Ali videćemo, ipak ja imam previše obaveza."

Đoković, iako potrešen zbog teškog poraza neće odustati, jer to mu nije u prirodi.

"Ja uvek od sebe očekujem mnogo. Nisam ni blizu mom najboljem tenisu, ali barem dajem sve od sebe. Definitivno ima stvari koje moram da popravim. Fokusiraću se na njih, a onda ću imati najbolju šansu da se vratim na vrh. Nadam se da će mi iskustvo i vreme pomoći. Nisam već 7-8 meseci osvojio važniji turnir. Moram da učim te lekcije i da vidim kako da se izvučem iz ovoga. Znate šta, ima tu mnogo igrača koji žele da budu na vrhu, ne vrti se svet oko mene".

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaNovak ĐokovićRolan GarosSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara