Komentari na vest

Hamad Međedović je kralj nove generacije

V

Vidite

pre 5 meseci

Ovaj turnir su između ostalog osvajali Siner i Alkaraz. Tako da znate gde ovo vodi.
D

Dusan123321

pre 5 meseci

Svaka cast po meni ocekivano finale i malo neocekivana pobeda,dobro ovi nasi ce da pricaju da ce biti broj 1 cim se djokovic povuce,mislim da mu fali dosta stvari da bi bio ona top top too klasa,mislim da ce biti too 20 igrac e sad nesto vise od toga hmm pitanje
S

SezonskaJakarta

pre 5 meseci

Trijumf na ovom turniru u sledećem periodu omogućuje Međedoviću veću pažnju svetske teniske javnosti, a, samim tim, i jače sponzore i, mora se napomenuti, trenera koji bi ga mogao učiti odgovornosti prema sopstvenom talentu. Nadajmo se da se ovdašnja javnost neće zaletati sa svojim velikodušnim prognozama, jer to može biti i medveđa usluga Međedoviću. Sigurno je da ulazi u prvih sto tokom sledeće godine, jer će prvi put u kontinuitetu moći igrati kvalifikacije, pa i bez njih učestvovati na turnirima više i najviše kategorije, gde je svaka pobeda vrednovana koliko i osvajanje turnira kakve je do ovog trenutka igrao. Što se tiče upravo osvojene titule, ona jeste ostvarena na revijalnom i eksperimentalnom turniru za najbolje mlade tenisere, ali ne može se negirati da su tamo učestvovali upravo takvi - najbolji, i to od samog starta održavanja. Zadrška se svodi na to da je Alkaraz osvojio laskavo priznanje sa svega osamnaest godina, a Siner sa sedamnaest. Znači da nema više razloga, niti vremena za obigravanje oko glavne vode. Uz izneto, valja napomenuti da je na ovom turniru igrao ranije i Kecmanović, kao jedan od tada osam najboljih mladih tenisera. I da je danas, nemali broj godina kasnije, Kecmanović prilično daleko od ulaska u prvih deset.
H

Handball Fan

pre 5 meseci

Bravo Hamade, čestitke i svim srcem uz tebe!
V

Voždovački

pre 5 meseci

Bravo momčino, e sad nek ti samo jača samopouzdanje, ubedi sebe da si bolji od svakog skim igraš kao što i jesi od većine a tek ćeš biti i bez straha, osvajaćeš ti sve moguće. Srbija je uz tebe kao i uz Novaka i sve druge, znaj to.
P

PP033

pre 5 meseci

Hame doktore!!! Igrac koji ima potencijal za top 10, mislim da je Srbija mirna sa njim, vodja neke nove generacije, nije Noletov potencijal, ali strasan server, i ima solidnu raznovrsnu igru, zaista obecava, akoBogda sledece god top 20!
N

Np10

pre 5 meseci

Medjed nas.Valjda bude neki docek u Pazaru.
D

Dečko je super

pre 5 meseci

Nadam se da će mo ga uskoro dočekivati kao šampiona i u ostalim gradovima. Samo napred care!