Komentari na vest

Kirjos: Novak nije uradio ništa posebno na terenu, niti je najteži rival protiv kojeg sam igrao

p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

odmarao dva dana duze i kuka, drugo da je igrao polufinale ne bi ga ni bilo u finalu
Z

Zabrinut

pre gotovo 2 godine

Sto kazu,rutinirao ga......
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Novak ga otresao ko metlu
p

publika

pre gotovo 2 godine

Da se ne lazemo, Nik je samo prosecan teniser sa strasnim servisom. Onoliki broj asova, poena osvojenih iz servisa pa cak i poena osvojenih nakon dve-tri razmene nakon dobrog servisa je sve sto je Kirijos ponudio. Svaka cast momku na srcanosti i harizmi, ali daleko je on od nekog vrha. I kao sto neko rece u komentaru, zbog toga su dueli velike trojke bili nesto sto se vise nece ponoviti, ili nece bar u neko dogledno vreme. Svaki poen je morao krvavo da se zaradi i svaki poen je morao da bude izgradjen do kraja. Koliko god Kirijos imao visoko misljenje o sebi(sto je jako vazno i cenim) ipak je on mnooogo daleko od te trojke i onoga na kakve su meceve oni navikli. A posle svih tih meceva i finala, ovo dodje samo kao jedan rutinski mec.
7

777

pre gotovo 2 godine

Nije lose nista rekao, e sad ovo je podloga gde jedino Kirgios ima neku sansu, na sljaci i betonu bi ga Nole jos lakse dobio. 2017. Ga je dobio dva puta ali uz duzno postovanje svima to je crni period Novakove karijere gde ga je recimo na masteru od 1000 poena izbacio Japanac Daniel. Jednostavno Djokovic je tada bio u katastrofalnom stanju i bas tada je igrao jedina 2 puta protiv Kirgiosa. Iskreno eto ceo turnir je prosao i moje misljenje je da ga je samo Siner namucio, ostale je nekako lagano dobio a cak je i Sinera posle 0:2 bukvalno smlatio 3 seta za sat vremena...
P

Partizan champion

pre gotovo 2 godine

Ma ovaj je klasican indijanac Djokovic i jeste odigrao osrednje zato sto mu je toliko i trebalo i to je sve vreme meca znao,ovaj je prosecan teniser koji se nasao u finalu zato sto je nadal preda a do polufinala stigao zato sto je nikad slabija konkurencija u svetskom tenisu,zadnjih par voxina se vidi koja su klasa ova trojica.
p

pixi1010

pre gotovo 2 godine

Ono kad hoces da kazes nesto a nista ne kazes🤣

milford

pre gotovo 2 godine

U tome i jeste fora kada si u duelu sa nekim ko je mnogo bolji od tebe. Stalno imas trip da mozes nesto da uradis, dajes sve od sebe, nerviras se, mislis da ti samo malo fali a preko puta imas coveka koji je potpuno miran i spokojan i rutinira te kao vozi bicikl ili pere zube. Da se igralo na 5 dobijenih meceva Djokovic bi ga dobio 5:0 ili 5:1 u najboljem slucaju za Nika
G

Gost113

pre gotovo 2 godine

Nije covek nista lose i netacno rekao. Nole je samo drugi set rutinski dobio. Treci set je Nik izgubio delom zahvaljujuci ludoj glavi, a i Novakovom ekstremno velikom iskustvu, u cetvrtom setu se samo cekao taj brejk da ga Nole zavrsi. Jedino sto mislim da se Nik vara je to sto misli da je mogao nesto danas, zapravo nije imao ni promil sansi. Iako smatram da je odigrao jako dobar tenis, ovaj mec je bio jednosmerna ulica.
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Iskreno ne vidim ništa loše u ovom što je rekao. Đoković i nije odigrao neki Bog zna kakav tenis, a i kako bi kada je Kirijos uzimao 70-80% na dobar servis, a u razmjeni udaraca kao i da ne postoji. A to je ono što Noletu treba da pokaže kakva je mašina. Zato su dueli velike trojke bili epski, jer si morao raditi za svaki poen. Zato i jesu najveći ikada. Izvlače jedni iz drugih ono najbolje.
S

Superhik

pre gotovo 2 godine

Novak je igrao tačno onoliko, koliko je trebalo. Prvi set, Kirjos je stvarno odlično servirao, ali čim je taj pritisak malo popustio, do izražaja su došli Novakovo iskustvo i stabilnost. Jednostavno, danas nije ni bilo prevelike potrebe za rizikom u njegovoj igri.
G

Gon

pre gotovo 2 godine

Covece, i posle ovakvog komentara finaliste jednog gren slema koji kaze da je Novak odigrao solidno, nista posebno, jos jednom se podsetis kolika je Nole masina, teniski bog, da i sa samo 50% snage i volje moze lagano da osvoji ogroman Vimbldon. Sta bi bilo druze da je odigrao dobro? A odlicno? A najbolje ikada?
n

nebo

pre gotovo 2 godine

Tipicno, razmisljanje prosecnog srbina, iskreno covek nista lose nije rekao
p

pixi1010

pre gotovo 2 godine

Komentarises protivnika da nije igrao nista posebno a tebi se igra svodila na servis... sta da ti covek kaze?
k

kokos

pre gotovo 2 godine

Novak je uradio tačno onoliko koliko mu je trebalo za titulu. Da je trebalo više, bilo bi više...
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Nije uradio nista posebno zato sto nije igrao protiv nikoga posebnog. Rutinirao ga. To rade sampioni u finalima. Te dve pobede da okaci macku o rep sto je pobedio pre hrista, i posle bezao na svakom turniru od djokovica da ne kvari skor.
D

Dexaman

pre gotovo 2 godine

U pravu je za Noleta. Ništa više od solidne igre, sigurno, bez puno grešaka. Uostalom, Novak tako i igra poslednjih par godina...A što se Kirjosa tiče, ja ne znam kako je on i došao do finala! Servis je ubitačan, to stoji, ali ostalo je na nivou igrača rangiranog ispod 100.mesta na listi. Ništa posebno. Bila bi velika tragedija za tenis da je on danas pobedio, nekim slučajem...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Nije ovo nikakvo peckanje. Novak je rutinski dobio, bez neke spektakularne igre. Sveo je broj gresaka na minimum. U drugom i jednom delu treceg seta, novak mu je bukvalno samo vracao loptice, a nik ih slao u aut u serijama. Novak je bolje igrao i protiv sinera i protiv norija, nego u finalu. Al prosto i to je bilo i vise nego dovoljno.
N

NN3

pre gotovo 2 godine

objektivno je i u pravu što se tiče današnjeg meča. Nole ga odradio na suvo iskustvo i mirniju glavu, u trećem samo dve neiznuđene, u celom meču je samo u četvrtom setu imao preko 5 neiznuđenih. gospodska i rutinska pobeda
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Bukvalno prosecan Novakov mec, na nivou onog protiv holandjanina. Ali koja je to klasa, kada osvojis najveci turnir proscenom igrom, protiv takvog servera i komplet igraca.