Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kraj za Lajovića već na startu US Opena

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.20. | 19:36

Bolji od njega bio je Egor Gerasimov iz Belorusije s 3:1 u setovima

Nažalost, Dušan Lajović završio je učešće na US Openu već u prvoj rundi. Jedan je od prvih igrača koji je završio takmičenje ovako rano. Bolji od njega bio je Egor Gerasimov u četiri seta - 3:1 (6:1, 4:6, 6:4, 6:4).

Da će doći do takvog razvoja situacije mogli smo da naslutimo u prvom setu kada je Belorus značajno efikasnijom i boljom igrom stigao do rezultata 6:1.

Izabrane vesti

Treba skinuti kapu Lajoviću na karakteru, pa je posle tako ubedljivo izgubljenog seta podigao nivo igre i uspeo da izjednači u setovima. Iako je na startu drugog seta Gerasimov odmah napravio brejk, Lajović je do kraja uspeo da preokrene i izjednači na 1:1, ali to je bilo sve.

U trećem i u četvrtom setu Gerasimovu je bio potreban po jedan brejk da sruši Lajovića. Srpski teniser se nije predavao do samog kraja, ali nije uspeo da se izbori sa ovim protivnikom.

Na kraju se Gerasimov plasirao u narednu rundu gde će igrati protiv boljeg iz duela Travalja - Tompson. Šteta što Lajović nije uspeo da nadigra Belorusa, možda bi mogao i do trećeg kola posle toga...

Za razliku od Lajovića, Borna Ćorić je bio uspešniji. On je igrao protiv Anduhara i nadigrao ga je sa 3:0 (7:5, 6:3, 6:1).


tagovi

Dušan Lajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara