Filip Krajinović
Filip Krajinović

Krajinović nagovestio kraj karijere: Iz konteksta ste razumeli šta ću uskoro da objavim

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.05.23. | 20:58

Posle vrlo loših rezultata u 2023. godini Filip na pragu radikalne odluke

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Pariza)

Razočaranje i za Filipa Krajinovića. Po ko zna koji put ove sezone. Početak je za njega ujedno bio i kraj Rolan Garosa, a sudeći prema izjavama koje je dao na kraju konferencije za medije, verovatno i završetak karijere.

Izabrane vesti

"Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, ne osećam se na terenu jako. Opet ponavljam, sve mi teže padaju pobede, igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči."

Frensis Tijafo naneo je srpskom teniseru još jedan u nizu poraza u prvim rundama turnira ove sezone. Prethodno je Krajinović ispadao na prvoj prepreci u Australiji, zatim u Marselju, Dubaiju, Indijan Velsu, Finiksu, Banjaluci, Madridu, Rimu, Ženevi i sada na pariskoj šljaci.

U uvodnoj fazi meča Tijafo je nehotično pogodio Krajinovića lopticom u vrat, ali daleko da je to odlučilo pobednika.

"Mislim, dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku. Malo mi je to pravilo smetnje prilikom disanja. Međutim, nije to razlog što sam izgubio. To je jedna lako loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno teško mi sve ovo jako pada. Svašta nešto mi prolazi kroz glavu i misli. Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi moje karijere, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti."

Da li je glava još uvek bila vruća na konferenciji nakon novog neuspeha, tek deluje da je Filip na pragu radikalnog poteza.

"Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 32 godine. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro..."

Podsetimo, Srbija je Rolan Garos počela sa šest predstavnika u muškoj konkurenciji, ali već posle dva dana turnira ispali su Laslo Đere, Hamad Međedović, Dušan Lajković i FIilip Krajinović. Novak Đoković je za sada jedina svetla tačka, dok se sutra očekuje okršaj Miomira Kecmanovića sa Italijanom Andreom Vavasorijem. Takođe i Olga Danilović će u utorak na teren protiv Ukrajinke Katerine Bajndl.


tagovi

Filip Krajinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara