Đoković i Medvedev (AFP)
Đoković i Medvedev (AFP)

Medvedev: Đoković da plati večeru, Srbi nam slali poruke podrške

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.11.21. | 12:59

Ruski teniseri pobedom protiv Španije pogurali naš tim u četvrtfinale

Dejvis kup reprezentacija Rusije pogurala je Srbiju u četvrtfinale. Sudbina srpskog tima bila je u tuđim rukama, ali na njihovu sreću rezultati su im išli naruku pa će nastaviti takmičenje okršajima sa Kazahstanom.

Posle ukupne pobede - 2:1 protiv Španije, ruski teniser Danil Medvedev je upitan da li će Novak Đoković morati da mu plati večeru...

Izabrane vesti

"Sigurno da neće toga biti tokom turnira, ali jednog dana što da ne", uz osmeh je odgovorio Medvedev na pitanje novinara. "Bilo je zabavno jer su nam tokom dubla neki Srbi slali poruke podrške. Govorili nam da veruju u nas i bodrili nas. To je draž ovog formata Dejvis kupa. Mada, mi nismo želeli da izbacimo Španiju ili Srbiju, već samo da pobedimo. Drago nam je što smo uspeli".

Španci su u ovom duelu poveli kada je Felisijano Lopez dobio Andreja Rubljova. Rusi su uzvratili preko Danila Medvedeva, koji je uspeo da savlada u dva seta Pabla Karenja Bustu. Odlučujući trijumf ostvarila je dubl kombinacija Rubljov - Karacev i to posle preokreta protiv Lopeza i Granoljersa.

Rusija će u četvrtfinalu igrati protiv Švedske, a Srbija će na megdan Kazahstanu. Ekipe koje predvode Medvedev i Đoković mogu da se sastanu tek u finalu.


tagovi

Novak ĐokovićDanil MedvedevDejvis kupDejvis kup tim Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara