(©Reuters)
(©Reuters)

Nadal: Između Rodžera, Novaka i mene nikada nije bilo problema i time se ponosimo

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.09.22. | 13:26

„Činjenica je da moj odnos sa Federerom malo prisniji na ličnom planu“, kaže Rafa

Otkako se pojavio Novak Đoković da pokvari duopol Rodžera Federera i Rafaela Nadala na svetskoj teniskoj sceni traju i polemike ko je najbolji od njih trojice, kao i u kakvim su odnosima van terena.

Pričalo se da Federer i Đoković nisu u najboljim odnosima, pa je Novak bio veliki prijatelj sa Nadalom, pa onda da više nije i tako sve u krug.

Izabrane vesti

Ispraćaj švajcarskog asa u penziju je pokazao da su trojica najvećih u sasvim korektnim odnosima, a na tu temu je koju reč rekao Nadal za španske medije.

Na kraju, jedna stvar je jasna: Mnogo godina smo proveli zajedno. Činjenica je da je moj odnos sa Rodžerom malo prisniji na ličnom nivou, ali je isto tako tačno da je i sa Novakom uvek bilo sve tečno. Nekako, nikada nije bilo problema između nas i na to smo ponosni sva trojica“, rekao je Nadal.

Španac je rekao i da više neće igrati na Lejver kupu u ovom izdanju, ali i da je ponosan što je bio deo Tima Evrope.

Radili smo sve kao tim, ozbiljno smo pristupili takmičenju, želeli smo sve da uradimo na najbolji mogući način. Ovo je možda najjači tim u istoriji, ali svi smo u različitim situacijama. Rodžer i ja nismo baš u top formi, Novak dugo nije igrao, mada je na treninzima izgledao jako dobro, igrao je dobro“, istakao je Nadal


tagovi

Novak ĐokovićRafael NadalRodžer FedererLejver kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara