""
""

Ništa od triple krune za Anu Ivanović u Lincu

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.10.13. | 16:17

Srpkinja u finalu turnira u austrijskom gradu poražena od Nemice Anđelike Kerber 4:6, 6:7 (6:8)

Ništa od triple krune u ausitrijskom Lincu za Anu Ivanović. Srpska teniserka je u prvom finalu posle dve godine poražena od Anđelike Kerber 4:6, 6:7 (6:8) na turniru koji je ranije već dva piuta osvajala.

Izabrane vesti

Pobednika je odlučio vreliku broj neiznuđenih grešaka. Srpkinja ih je napravila čak 34 plus još šest duplih grešaka na servisu, tako da sa takvom statsitikom nije mogla da se nada pobedi. Iako je u dosadašnjim duelima tri puta u četiri slučaja savladala Nemicu, Ana danas nije imala rešenje za raspoloženu protivnicu.

Kada je Kerber povela sa 4:1, Ana je uspela da se vrati u meč, naniže tri gema i poravna rezultat. Ipak, tada je usledio novi pad u igri Srpkinje što je Kerber iskoristila da osvoji dva uzastopna gema i reši set u svoju korist.

Ana je najveću šansu prokocakala u drugom setu kada je imala vođstvo od 3:1, ali su opet počeli problemi sa servisom i Kerber je uhvatila rezultatski priklučak. Prava drama je viđena u finišu seta. Nemica je propustila tri meč lopte, a Ana dve set lopte. U tajbrejku je Srpkinja vodila sa 5:4, ali je opet Kerber bila ta koja je imala jače živce i manje grešila. 

(FOTO: Guliver/Getty images)


tagovi

Ana IvanovićAnđelika KerberWTA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara