Miomir Kecmanović (AFP)
Miomir Kecmanović (AFP)

Ništa od borbe Kecmanovića i Đerea za trofej: Miomir poklekao protiv 109. tenisera sveta

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.10.23. | 16:39

Pavel Kotov stao na put srpskom finalu

Mirisalo je na srpsko finale na ATP 250 turniru u Stokholmu, ali da ga ne bude, pobrinuo se Pavel Kotov. Ruski teniser, trenutno 109. igrač ATP liste i momak koji početkom godine nije bio ni među 200 najbojih na svetu, srušio je Miomira Kecmanovića posle 92 minuta borbe - 0:2 (3:6, 4:6).

Nije treći reket Srbije imao praktično nikakvu šansu za plasman u final. Jednostavno, 24-godišnjak sa suprotne strane mreže gotovo da nije grešio i za sat i po vremena koliko je trajao duel dozbolio je Miomiru samo dve brejk šanse, obe u trećem gemu prvog seta.

Izabrane vesti

Besprekorno je servirao Rus, osvojio 20 od 25 poena kada bi ubacio prvi servis i zasluženo obezbedio šansu za osvajanje prvog ATP trofeja u profesionalnoj karijeri koja traje od 2016. godine. Bajka za Moskovljanina se nastavlja, dok je Kecmanović propustio zrelu šansu da nastavi pohod ka drugom ATP trofeju u karijeri, prvom posle Kicbila iz 2020.

Ako ništa drugo, nadamo se da će Laslo Đere (od 18.00) nadigrati Gaela Monfisa u drugom polufinalnom susretu, a zatim u finalu osvetiti Kecmanovića.


tagovi

ATP StokholmMiomir Kecmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara