Komentari na vest

Njujork slavi novu grend slem šampionku: Koko Gof srušila Sabalenku i osvojila US open (VIDEO)

C

CocoJambo

pre 8 meseci

Coco Gaf nova Serena?
M

Mestrovic

pre 8 meseci

Coco će završiti kao i ona mala Kenin posle AO i pobjede protiv Muguruze. Neće na mastersima vidjeti polufinale a kamoli na gs, a finale misaona imenica
@

@Mestrovic

pre 8 meseci

Ajde da se kladimo da nece.
M

Mestrovic

pre 8 meseci

Kakvo kladjenje, to ti je završena priča. Isprati prvi sledeći turnir
h

hyper mass

pre 8 meseci

Velike su pare u igri za male napore.Dođu do miliona za par sati prebacivanja loptice i narednih nekoliko meseci uživaju.A deluje kao da određeni broj igračica ima dogovor da sve uzmu dobru kintu.
P

Popsi

pre 8 meseci

Male napore? Ima 17 godina i ne zna nizašta drugo osim treninga.
W

WTA

pre 8 meseci

Redom swiatek sabalenka ribakina su devojke koje veze sa pravim tenisom nemaju, jednodimenzionalne igracice koje se oslanjaju samo na samaranje loptice iz sve snage i igrom slucaja su zavrsile u vrhu posto je konkurencija bila toliko slaba da je i to prolazilo.Ova mala kao i svaka malo kompletnija igracica koja se pojavi ovih godina ce gore navedene igracice voziti ko volove na mozak i terati na serije niznudjenih gresaka...
@

@wta

pre 8 meseci

Swiatek je inače poznata po udaranju loptice iz sve snage, pa se muči sa Ostapenko koja npr. isto radi. Nemaš pojma o čemu pričaš.
S

Skauting Služba

pre 8 meseci

Koko ce osvojiti mnogo Grend Slemova. Ima takav stil igre da mogu slobodno da poredim sa Novakom (samo po stilu igre za sad). Prosto je najbrza i ima najjacu defanzivu od svih zena na WTA turu. Sabalenka, Rajbakina, i Swiatek nece moci da udaraju vinere kroz njenu anticipaciju i brzinu. 18-1 i 3 titule od kako je trenira Brad Gilbert. Svaka cast!
l

llddsss

pre 8 meseci

Ispada ona odmah cim krenu novi gren slemovi. Kao sto je ispala u prvom kolu Vimbldona. Ovde je bila velika motivacija, domaca publika, igra u transu. Nije realna slika.
P

Popsi

pre 8 meseci

Mnogo podseća na Novakovu igru. Najavila je lepo Novaka za polufinale, zna da ima 23 grend slemova, njenog zemljaka nije ni pomenula. Da pitaš ostale igračice koliko Nole ima slemova ne bi nijedna znala osim nje i Sabalenko. Samo da je ne dohvate tinejdžerske bubice sad kad je zaradila 3 miliona.
m

mnogo

pre 8 meseci

gotivim arinu ali je mnogo limitirana samo na nasilnicku igru, od igre na mrezi slajsova i svih tehnickih stvari je jako daleko. Koko nevidjeni potencijal devojka je vec 4 godine u top 10 a ljudi zaboravljaju da je mladja od alkaraza godinu dana...toliko iskustva je nakupila tako mlada za tih 4 godine da je sad postavila ozbilje temelje za dugu dominaciju a pritom je jako zrela za svoje godine a ima i puno prostora za napredak posto devojci servis jos uvek nije nikakav faktor u igri a opet ima slem sa 19 godina
a

aux

pre 8 meseci

Dobro igra devojka, ali ne bi nikad osvojila da se ne igra na njenom terenu, gde su svi navijaci na njenoj strani. Kroz ceo turnir publika vrsi preveliki pritisak na njene protivnice (tri puta je preokretala, ukljucujuci i finale, jos jednom dobila u 3 seta) i Sabalenka nije danas mogla sa tim da se nosi (Novak je verovatno jedini u obe konkurencije ko to moze). Setimo se samo prvog kola kada je Gof pobedila posle preokreta kvalifikantkinju Zigmund koja je na konferenciji posle meca plakala zbog tretmana koji je dozivela od publike, samo zato sto je imala prednost protiv njihove miljenice.
M

Miroo

pre 8 meseci

Ali brate koliko se tek sabalenka provukla do finala to je za pricu. Vidi se da mala ima mnogo vise opcija u igri od Sabalenke, daleko kompletnija igracica vec sad a imala je bolji medjusobni skor sa sabalenkom i pre ovog meca tako da nije da je ovo do publike, dobila bi je trenutno u bilo kojim uslovima.
7

7272

pre 8 meseci

Au. Ova Sabalenka je najgori broj 1 u istoriji zenskog tenisa nakon Safine, da li je realno da nijedan smec na mrezi ne moze da dobije, zicere promasuje samo tako, ovo u zivotu video nisam . EJ BRE NIJEDAN SMEC NE MOZE DA ZAKUCA nikad vidjeno .
L

Laziale

pre 8 meseci

Ma devojka igra na snagu i to je to. Oslanja se na winere koji su danas bile neiznudjenje greske i cao zdravo. Igra na mrezi nula. Ova mala Koko ce da dominira narednih godina siguran sam.