Novak Đoković (AFP)
Novak Đoković (AFP)

Đoković i Kecmanović odustali od dubla u Parizu

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.11.23. | 20:28

Srpski par nije izašao na megdan Bopani i Ebdenu

Počeo je Novak Đoković poslednji masters sezone u obe konkurencije, juče u dublu sa Miomirom Kecmanovićem prošao prvo kolo, danas u singlu rutinirao Tomasa Martina Ečeverija i do kraja dana trebalo je ponovo u tandemu sa Miomirom da izađe na pariški beton. Međutim, srpski dubl je predao meč indijsko-australijskom paru Rohan Bopana - Metju Ebden.

Razlog je najverovatnije činjenica je da svetski broj jedan svoj meč sa Ečeverijem završio nešto kasnije od planiranog i da nije želeo dodatno da se umara pred sutrašnji duel osmine finala protiv 23. tenisera sveta Talona Grikspora.

Izabrane vesti

Prvenstveni razlog zašto se Novak uopšte odlučio na dubl, konkretno sa Kecmanovićem jeste kako bi se bar malo uigrali za završnicu Dejvis kupa koja je na programu od 21. do 26. novembra u Malagi.

Novak Đoković ostao je jedini predstavnik Srbije u Parizu budući da je Kecmanović juče izgubio baš od Ečeverija, da je Lasla Đerea danas eliminisao Karen Hačanov, a da je Dušan Lajović nakon uvodnog trijumfa poklekao u drugoj rundi protiv Aleksa De Minora.


tagovi

Novak ĐokovićATP ParizMiomir Kecmanovićdubl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara