Ovde sam došao da se vratim na vrh!

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.07.18. | 17:04

Novak Đoković očekivano pomalo euforičan nakon plasmana u polufinale Vimbldona

Srpski teniski as, Novak Đoković došao je do svog novog, ali čini se nikad više čekanog polufinala grend slema pošto je danas na Vimbldonu savladao u četiri seta Keija Nišikorija. To je bila 14. pobeda na 16 mečeva našeg asa sa opasnim Japancem.

"Osećaj je sjajan! Radio sam na ovome sve vreme, dizao sam nivo tenisa i posle nekoliko meseci i turnira ćini se da sam konačno uspeo. Izgledalo je da ide sve bolje i bolje i osećao sam da je pravi trenutak da se podigne forma.", izjavio je Nole posle meča.

Izabrane vesti

Susret je obeležio i jedan bizaran detalj kada mu je sudija u drugom setu dodelio opomenu zbog udaranje reketom o podlogu. Novaka je to jako iznerviralo te je čak i izgubio taj set. Povrh svega, sudija kasnije za istu stvar nije opomenuo Nišikorija, što je zaista frapantno.

"Mislio sam da je bilo nepotrebno da dobijem opomenu, znam da nisam oštetio travu. Sudija pritom kaže da nije video kada je to isto uradio Nišikori i mislim da to nije bilo fer.", kratko je prokomentario Novak detalj koji je mogao da ga skupo košta.

Naredni protivnik našem teniseru je bolji iz sudara između Huana Martina del Potra i Rafael Nadala, koji nije želeo da razmišlja o narednom protivniku:
"Prvo ću uživati u ovoj pobedi, pa onda razmišljati o narednom meču. Ovde sam došao da se vratim na vrh! Vrlo sam zahvalan na tome da igram na ovako visokom nivou. Borim se i pokušavam da dajem sve od sebe."

Foto: Action IMAGES


tagovi

Kei Nišikori

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara