Đoković: Pite, ti si moj idol!

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.09.18. | 02:13

Novak se našalio na svečanoj dodeli nagrada na njujorškom grend slemu i zahvalio se timu, porodici, ali i Del Potru

Da li ijedan teniser može tako kvalitetno, ubitačno, proračunato da odigra jedno veliko finale? Da li je ikada neko takav i ograo? Teško, pošto Novak Đoković pravi čudo za čudom, I to kada su svi pomislili da je gotov.

Uzeo je ove kišne njuorške večeri 14. grend slem titulu čime se izjednačio na trećem mestu večne liste sa legendarnim Pitom Samprasom. To je bio i lajt-motiv dodele nagrada (među kojima je i 3,8 miliona dolara za titulu), našta se naš as i našalio.

Izabrane vesti

“Pite, volim te, ti si moj idol! Nadam se da se uskoro vidimo na terenu!”, uz osmeh je rekao novi treći reket sveta, “Čestitao bih Huanu Martinu i njegovom timu na tome šta su uradili nakon velikih problema. Svaka čast navijačima koji su na momente bili kao fudbalski, ali nikada nisu prešli liniju respekta”

Beograđanin naravno nije zaboravio na porodicu i tim: ”Najvažnija mi je podrška od moje porodice i svih koji su oko mene u teškim trenucima. Znam kroz šta je prolazio svih ovih godina Huan Martin Del Potro sa povredama i znam koliko je teško. Trudio sam se da izvučem najbolje iz sebe i da se dovedem u ovu poziciju.”

Foto: Action IMAGES


tagovi

Pit SamprasHuan Martin Del Potro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara